April Darby boeken?

april darby boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

April Darby boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie April Darby

April Darby is een entertainer en multitalent van grote wereldklasse. Die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem vastberaden is om ieder podium te veroveren. April Darby is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en de popmuziek.

Naast hoofdrollen in de succesvolle producties zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida in Concert’ heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan. Met o.a. ‘Grand’ van DJ Fedde le Grand & ‘Let’s Dance’ van Humberto Tan. Daarnaast heeft zij de opening mogen verzorgen voor het prestigieuze Televizierringgala in 2018. En ook heeft April de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in The Lion King Movie NL.

Naast alle shows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’ uitgebracht.

Boekingen April Darby

Ook stond ze op grote evenementen zoals Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het Bevrijdingsfestival in Den Haag en de televisieprogramma’s On Air, Nachtegiel, Naar bed met Irene, Koffietijd en 5 Uur Live. Ook was April Darby te zien als kandidaat in het jubileumseizoen 10 van “The Voice of Holland”.

April: “Muziek en entertainment is mij met de paplepel ingegoten gezien de hele muzikale familie. Er is dan ook niets liever wat ik doe dan zingen en op het podium staan. Ik ben opgegroeid met Soul/Motown muziek en later met grote legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder.

Door mijn Amerikaanse achtergrond ben ik altijd geïnspireerd geweest door deze grote Amerikaanse artiesten en de aanpak van de grote shows op het podium. Ik hoop met ieder optreden dezelfde internationale aanpak te evenaren.

Mijn muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40, maar zullen altijd de “Soul” bevatten waar ik mee ben opgegroeid“.

Kom in de stemming

April Darby boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen April Darby bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met April Darby, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u April Darby in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

April Darby boeken

Wilt u April Darby boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u April Darby wilt inhuren.

April Darby boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!