Jake Reese boeken?

jake reese boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jake Reese boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jake Reese

Jake Reese, ook wel bekend als Jaap Reesema, is een singer/songwriter geboren en woonachtig in Amsterdam. Na het winnen van de Nederlandse X-Factor in 2010 (wat een droom was die uitkwam) heeft hij zich volledig gericht op het schrijven en opnemen van pop- en dancemuziek. Hoewel het winnen van de wedstrijd hem misschien de status van een beetje een nationale beroemdheid heeft opgeleverd, reikten zijn ambities veel verder. Recente schrijfreizen hebben hem naar Londen, Miami en Los Angeles gebracht. Zijn ultieme droom is om een succesvolle schrijver en producer te worden gebaseerd op de westkust van Los Angeles.

Het duurde niet lang voordat de beroemde Nederlandse dj-gemeenschap de karakteristieke, rauwe maar soulvolle stem van Jake herkende. Hij heeft sindsdien samengewerkt met dancemuziek artiesten als Hardwell (met singles getiteld "Mad World" en "Run Wild"), Showtek, Eelke Kleijn, EDX, Lost Frequenties, Klingande, Kav Verhouzer en Tom Swoon.

Boekingen Jake Reese

Hoewel hij volop van de rit en zijn vele samenwerkingen met dj's heeft genoten, heeft het schrijven en opnemen van popmuziek zijn hart gestolen. De combinatie met zijn liefde voor de Amerikaanse popcultuur zal Jake zeker naar de weg leiden die hij moet zijn, die hopelijk zal eindigen in een opnamestudio in Los Angeles.

Kom in de stemming

Jake Reese boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jake Reese bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jake Reese, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jake Reese in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jake Reese boeken

Wilt u Jake Reese boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jake Reese wilt inhuren.

Jake Reese boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!