Kav Verhouzer boeken?

Kav-Verhouzer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kav Verhouzer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kav Verhouzer

‘’Ik wil gewoon mensen blij maken met mijn muziek’’ is wat Kav Verhouzer ooit riep toen hij begon met produceren. Dat is aardig gelukt want zijn muziek wordt tientallen miljoenen keer beluisterd en wordt gedraaid door oa Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens, Tiësto, Kygo, and Sam Feldt.

Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’

De ster van Kav Verhouzer is reizende sinds zijn Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’ die weken in de Top40 heeft gestaan. Daarnaast werd het ook nog de meest geshazamde plaat in Nederland. Deze hit, samen met rapper Sjaak, was een schot in de roos. Het duurde dan ook niet lang voor er een follow-up kwam genaamd ‘’Turbo’’. Deze samenwerking werd nog even versterkt met de invloed van Jebroer die ook te horen is op deze track. In de tussentijd werd Kav nog gevraagd om een officiële remix te maken van een van de grootste hits in 2018, ‘’Huts’’.

Spotlight Artist Of The Year

Het begon ooit allemaal met het succes van ‘’Hot Skin’’ deze track, samen met Sam Feldt, behaalde meteen 12 miljoen streams op Spotify. Tegelijkertijd kwam zijn bootleg van Mr Probz’ ‘’Nothing Really Matters’’ op Soundcloud uit die ook meer dan 8 miljoen streams haalde. Zijn populariteit bleef groeien en dit werd ook opgemerkt door Spotify dat hem uitriep tot ‘’Spotlight Artist Of The Year’’ in Nederland voor 2016. Als one to watch betaalde hij het vertrouwen terug met de track ‘’Get What You Came For’’ samen met BullySongs.

Boekingen Kav Verhouzer

Op dit moment toert Kav de hele wereld over. Van de dikste studentenfeesten in Nederland tot aan festivals in Afrika, Mexico en Azië. In de tussentijd vindt hij ook nog tijd om de studio in te duiken met de beste singers/songwriters en producers om er voor te zorgen dat er weer een hoop nieuwe muziek aan komt!

Kom in de stemming

Kav Verhouzer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kav Verhouzer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kav Verhouzer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kav Verhouzer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kav Verhouzer boeken

Wilt u Kav Verhouzer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kav Verhouzer wilt inhuren.

Kav Verhouzer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!