Jelle Klaasen boeken?

jelle-klaasen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jelle Klaasen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jelle Klaasen

Jelle Klaasen is momenteel dé revelatie in de dartswereld. ‘First Klaas(en)’ kopte The Times daags na de finale van The Lake Side die ‘Snelle Jelle’ op spectaculaire wijze wist te winnen. De volledig oranjegekleurde eindstrijd ging tussen Klaasen en Van Barneveld en trok meer dan 3 miljoen kijkers, en dat is vrij uitzonderlijk. Daarnaast is Klaassen met zijn 21 jaar de jongste winnaar van The Lake Side ooit!

Met de beker in de hand

‘Ik besef wel dat ik de Lake Side gewonnen heb, maar het is nog steeds raar’, zegt een trotse Jelle. ‘Ik keek altijd geboeid naar het toernooi, nam de wedstrijden op en keek ze dan ‘s nachts nog een keer. Dan sta je ineens zélf met de beker in de hand.’

Mijn leven staat volledig op zijn kop

‘Mijn leven staat volledig op zijn kop. Mensen herkennen me ineens op straat, iedereen wil een praatje maken of een handtekening. Dat is best leuk, maar ook wel even wennen.’ Toch blijft de nuchtere Brabander met de beide benen op de grond. Wars als hij is van elke vorm van naast de schoenen lopen. Jelle Klaasen is dan ook een uitermate vriendelijke en bescheiden verschijning die altijd tijd heeft voor een vriendelijk woord voor zijn fans. Dat is ook wat een clinic van Jelle Klaasen tot een erg leuke ervaring maakt.

Boekingen Jelle Klaasen

Het gaat dus hard met Jelle Klaasen. Aanvankelijk was het voor het dartstalent de bedoeling om in drie jaar tijd te groeien. Dat het zó snel zou gaan had helemaal niemand verwacht. Jelle al helemaal niet. Ook al is hij een koele kikker en geeft hij aan niet snel last van zenuwen te hebben, of onder de indruk te zijn van grote namen. Buitengewoon getalenteerd, superaardig en bescheiden, dat zijn enkele termen waarmee Jelle Klaasen kan worden omschreven. Kenners voorspellen hem een buitengewoon grote toekomst!

Kom in de stemming

Jelle Klaasen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jelle Klaasen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jelle Klaasen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jelle Klaasen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jelle Klaasen boeken

Wilt u Jelle Klaasen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jelle Klaasen wilt inhuren.

Jelle Klaasen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!