Michael van Gerwen boeken?

Michael-van-gerwen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Michael van Gerwen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Michael van Gerwen

Michael van Gerwen aka Mighty Mike maakt snel carrière. Deze in 1989 geboren jongeling dart pas vanaf zijn 13e. ‘Ik werd destijds door vrienden mee naar de kroeg genomen en daar heb ik voor het eerst voor de lol gegooid. Dat beviel me heel goed. Vervolgens ben ik begonnen met toernooien en zo nam het darten een steeds grotere rol in mijn leven in'. Hij merkte al snel dat hij er aanleg voor had. ‘Het ging iedere maand beter en op een gegeven moment won ik gewoon van iedereen'. Zijn vrienden waren daarom al snel geen partij meer voor hem. Van Gerwen: ‘Maar zij trainden ook niet. Zij gaan liever voor de drank naar het café. Ik neem dan een colaatje en ga rustig gooien'. Hij dart veel om in vorm te blijven. ‘Iedere vrijdag tot zondag gooi ik toernooien. Doordeweeks train ik 3 uurtjes per dag'.

Open internationaal toernooi

Als 16 jarige darter wist hij een open internationaal toernooi bij de heren te winnen. Dit gebeurde tijdens de Norway open in 2005. Hij won bij de jeugd; door in de finale van Tony Martin uit Engeland te winnen zette hij ook de titel bij de volwassen heren op zijn naam. Deze prestatie bleef niet onopgemerkt. De grote nationale en internationale namen hoorde steeds meer van dit super talent uit Nederland. Michael zette dat jaar nog twee prestaties neer waardoor hij op de heren-ranglijst meer bekendheid kreeg. Zo schreef hij zijn tweede internationale titel (de Ireland open) op zijn naam en wist hij zich te plaatsen in de finale van de Brittish open.

Groeide Mighty Mike uit tot publiekslieveling

In 2006 werden zijn prestaties beloond door als jongste speler ooit aan één van de grote televisie toernooien deel te mogen nemen. Tijdens dit toernooi behaalde hij de kwartfinale waarin hij zijn meerdere moest erkennen in Raymond van Barneveld. Tijdens dit toernooi groeide Mighty Mike uit tot publiekslieveling; tijdens zijn wedstrijden kleurde de zaal groen met supporters van Michael.

Bavaria World Darts Trophy

In September 2006 neemt Michael deel aan een ander groot televisie toernooi, de Bavaria World Darts Trophy in Utrecht. Michael, die op dat moment nummer 3 van de wereld staat, is als 6e geplaatst voor dit toernooi. In de eerste ronde stuit Michael op niemand minder dan Raymond van Barneveld. Na een bloedstollende wedstrijd kwam Michael hier als winnaar uit de strijd, Michael zette zijn opmars door en versloeg vervolgens Simon Withlock en Mervin King. De opmars wordt gestopt door Martin Adams die ten koste van Michael de finale van de Bavaria WDT wint.

Winmau World Masters in Bridlington

Martin Adams treft hij enkele weken later weer, maar nu tijdens de finale van de Winmau World Masters in Bridlington. Tijdens deze party was het Michael die er met de winst en dus met de titel naar huis gaat.

Boekingen Michael van Gerwen

2007 beloofd het jaar van Michael van Gerwen te worden. Vanaf de eerste week van het jaar is Michael van Gerwen toegetreden tot het Keuken Concurrent Pro Dartsteam. In dit team wordt hij verenigd met Vincent van der Voort, Mervin King en zijn vriend Jelle klaassen. Een week later zal Michael als jongste deelnemer ooit aan de Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green te Engeland deelnemen waar hij helaas wordt uitgeschakeld door Gary Robson.

Kom in de stemming

Michael van Gerwen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Michael van Gerwen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Michael van Gerwen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Michael van Gerwen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Michael van Gerwen boeken

Wilt u Michael van Gerwen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Michael van Gerwen wilt inhuren.

Michael van Gerwen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!