Raymond van Barneveld boeken?

Raymond-van-Barneveld-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Raymond van Barneveld boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (Den Haag, 1967) ook bekend als Barney is Nederlands meest succesvolle darter aller tijden. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 ´wereldtitels´ op zijn naam staan. Van gewone volksjongen tot nationale superheld. Door het winnen van deze titel, en de daaraan gekoppelde media-aandacht, kan Raymond, als eerste continentaal Europese speler, vanaf dit moment als professioneel dartsspeler door het leven gaan.

The Embassy

´The Embassy´ wordt een begrip in Nederland en als Raymond in ´99 opnieuw wint, breekt de gekte rond zijn persoon in nog heviger mate los. Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zien de finale op tv, Raymond wordt ereburger van Den Haag en hij ontvangt uit handen van Hare Majesteit Koningin Beatrix een ridderorde.

Over karakter gesproken!

Als Raymond medio '99 zijn enkel blesseert, breken er spannende tijden aan. Is Raymond op tijd fit voor het WK in Zuid Afrika? Ook hier toont Raymond zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Op de dag van vertrek wordt het gips van zijn been gehaald en reist Raymond met de Nederlandse selectie naar Durban. Twee dagen later prolongeert hij de titel waar het twee jaar eerder allemaal mee begon. Over karakter gesproken!

Masterclasses en clinics,

Raymond van Barneveld is nog steeds regerend wereldkampioen darts. In oktober 2001 zal hij deze titel verdedigen in Maleisië. Buiten het spelen van toernooien vult Raymond zijn agenda met het geven van dartsdemonstraties op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en bij diverse andere gelegenheden. Ook geeft Raymond masterclasses en clinics, waar op een interactieve manier het bedrijfsleven en topsport met elkaar in verband worden gebracht.

Hij zal die titel gaan winnen!

Al vanaf het begin van zijn dartscarrière blijkt Raymond over een uitzonderlijk talent te beschikken. Dit talent brengt hem in 1991 voor de eerste maal naar ´The Embassy´, het Mekka voor elke dartsspeler. Verliest hij in ´91 nog in de eerste ronde, in ´93 bereikt Raymond de laatste 16 en in ´95 is hij als runner up dicht bij de overwinning. Deze tweede plaats is voor Raymond het moment dat hij het zeker weet. Hij zal die titel gaan winnen!

Boekingen Raymond van Barneveld

In ´97 begint Raymond aan een ongekende zegereeks. In nog geen half jaar tijd wint hij de officiële wereldtitel in Perth (Australië), het WK koppels (met Roland Scholten)bij de PDC en in januari ´98 The Embassy World Professional Darts Championships. Raymond´s naam is definitief gevestigd.

Kom in de stemming

Raymond van Barneveld boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Raymond van Barneveld bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Raymond van Barneveld, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Raymond van Barneveld in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Raymond van Barneveld boeken

Wilt u Raymond van Barneveld boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Raymond van Barneveld wilt inhuren.

Raymond van Barneveld boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!