Roland Scholten boeken?

Ronald-Scholten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Roland Scholten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Roland Scholten

In een minimaal 2 uur durend evenement leggen Roland en zijn begeleidingsteam de nadruk vooral op teambuilding, maar dan wel op een manier waarbij de onderlinge strijd niet wordt geschuwd.

Darten in een aangepaste toernooivorm

Na een introductie en een grondige uitleg van het dartsspel gaan de aanwezigen zelf darten in een aangepaste toernooivorm, waarbij Roland en zijn team de mensen begeleiden. Juist deze persoonlijke aandacht wordt door deelnemers als zeer positief ervaren. Na afloop van deze onderlinge competitie nemen de 'winnaars' het in een demonstratiepartij op tegen Roland zelf. Hierbij ligt de nadruk op entertainment (ontspanning na inspanning). Een workshop in deze vorm is ideaal om verschillende afdelingen of bedrijven (business to business) met elkaar in contact te brengen, of juist om de teamgeest bij collega's weer op peil te brengen.

Clinics

Kenmerk van een clinic is dat deze op maat worden gesneden voor de opdrachtgever. De benadering van potentiële klanten is tenslotte anders dan die van uw personeel of management. Bij de clinics van Roland Scholten staan dus uw wensen en/of eisen centraal en wordt elke clinic op maat gemaakt voor het betreffende bedrijf of evenement.
In een speciaal voor uw bedrijf ontworpen context zal Roland vervolgens de diverse overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven tonen in woord en daad.

Presteren op topniveau

In een (eventueel) interactieve vorm zal Roland diverse links leggen tussen presteren op topniveau in een sport en het presteren op topniveau binnen het bedrijfsleven. Hierbij kunt u denken aan onderwerpen als doelgerichtheid, doorzettingsvermogen, omgaan met druk, strategie, enzovoort.

Boekingen Roland Scholten

Ter illustratie (en vermaak) worden deze onderwerpen kracht bijgezet door het spelen van diverse spelletjes darts, waarbij u zult zien dat bedrijfstactiek verbazingwekkend vaak in direct verband kan worden gebracht met de dartssport.

Kom in de stemming

Roland Scholten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Roland Scholten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Roland Scholten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Roland Scholten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Roland Scholten boeken

Wilt u Roland Scholten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Roland Scholten wilt inhuren.

Roland Scholten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!