Jody Bernal boeken?

Jody-Bernal-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jody Bernal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jody Bernal

Een optreden van Jody Bernal betekent swingen. Zijn energieke uitstraling, makkelijke liedjes en enthousiasme maken Jody Bernal ook tot een zeer geschikte artiest voor jonger publiek.

Soundmixshow van Henny Huisman

Jody werd geboren in Colombia op 12 November 1981. Hij werd geadopteerd door Nederlandse ouders toen hij 3 maanden was en is opgegroeid in Delft. Al snel bleek dat hij 3 grote passies kende in zijn leven: zingen, sporten en misschien ooit de kans te krijgen om zijn biologische ouders te kunnen ontmoeten. Zingen deed hij reeds vanaf zijn 8e jaar in een jongenskoor uit Delft, waarmee hij o.a. optrad in de Soundmixshow van Henny Huisman. Daarnaast heeft hij altijd heel veel aan sport gedaan. Hij speelt nog steeds voetbal bij de Zoetermeerse club DSO, maar is daarnaast ook een fanatiek snowboarder, waterskiër, en tennisser.

Sportieve en muzikale leven

Maar ondanks zijn sportieve en muzikale leven in Nederland, verlangde hij zeer naar het moment waarop hij kennis zou kunnen maken met zijn biologische moeder. Hij vloog op 1e kerstdag 1999 naar zijn geboortestad Bogota. Daar ontmoette hij zijn nieuwe familie: Moeder, broertje, en zusje. Samen met hen vierde hij het nieuwe Millenium. Zonder overdrijving was dit de gelukkigste periode uit zijn jonge leven

Boekingen Jody Bernal

Toen hij terug kwam, bracht hij het nummer "Que si Que no" mee. Hij wilde hier een opname van maken om zijn moeder in Colombia te verrassen. Na deze opname viel zijn uitvoering echter zo in de smaak dat hij werd uitgenodigd om mee te doen aan het programma "Your Big Break". De reacties op zijn televisieoptreden waren overweldigend. Vele platenmaatschappijen toonden hun belangstelling en bijna dagelijks werd hij gevraagd om ergens op te komen treden. Dit onverwachte succes was voor Jody Bernal de reden om te proberen een carrière in muziek te beginnen.

Kom in de stemming

Jody Bernal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jody Bernal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jody Bernal , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jody Bernal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jody Bernal boeken

Wilt u Jody Bernal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jody Bernal wilt inhuren.

Jody Bernal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!