Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken?

joe brozio band eric clapton tribute boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Joe Brozio Band - Eric Clapton Tribute boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Joe Brozio Band - Eric Clapton Tribute

De liefde voor de blues… daar begon het mee bij Joe. Tijdens zijn zoektocht naar geschikt bluesmateriaal kwam hij ook gitarist Eric Clapton tegen. Joe kwam tijdens zijn optredens fans tegen en die zeiden wel eens: "Jij lijkt op Eric Clapton". Met dit idee formeerde Joe zijn Eric Clapton project "Riding with Eric". Dat was geen onverstandige keuze. Want in de loop der jaren heeft deze band een fantastisch repertoire met authentieke blues en bluesrock opgebouwd welke akoestisch en electrisch gespeeld kan worden. De Joe Brozio Band is zeer geschikt voor op pleinfeesten, theaters en grotere festivals. Zij treden op in verschillende formaties waarbij één ding centraal staat. Er wordt muziek gemaakt op het podium.

Boekingen Joe Brozio Band - Eric Clapton Tribute

De band speelt geen slaafse imitaties, maar virtuoze eigen interpretaties. Dit kan zowel akoestisch als versterkt. De Joe Brozio Band is klaar voor het grote publiek. Zij weten als geen ander een sfeer van vrijheid te laten voelen waarbij je lekker mee kan swingen op de muziek maar ook kan wegdromen met prachtige solo's en ballads.

Kom in de stemming

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken

Wilt u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute wilt inhuren.

Joe Brozio Band – Eric Clapton Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!