Johan Kettenburg boeken?

Johan-Kettenburg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Johan Kettenburg boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johan Kettenburg

Johan Kettenburg is geboren op 18-4-1972 in het Gooi (Hilversum). Johan is geboren met een handicap namelijk, slecht horend! Op zijn vijfde ontdekten zijn ouders pas dat hij slecht horend was, en op zijn zevende leerde hij pas echt praten!

Hij heeft hier in zijn jeugd behoorlijk veel last van gehad, (pesterijen enz). Maar hij werd hier alleen maar sterk door en wilde daardoor alleen maar meer bereiken! In zijn puberteit merkte hij dat hij zingen erg leuk vond en dit ontplooide zich verder rond zijn 18e. Hij deed mee aan talentenjachten en met veel succes. Dus zijn wilskracht om hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ondanks zijn handicap ging het hem goed af met het zingen.

Boekingen Johan Kettenburg

Nu 20 jaar later, heeft hij al veel leuke dingen mogen mee maken in zijn zangcarrière. Zijn hoogtepunt in 2005 was om in het Gelredome te mogen staan voor 20.000 mensen. Johan probeert zijn geluk te vinden in zijn eigen nummers! “Jij laat mij zien wat liefde is”,”Al jouw woorden zijn teveel” en zijn laatste single “Als jij maar bij me bent”.

Bloed, Zweet en Tranen

Johan deed in 2013 mee aan de SBS6 show Bloed, Zweet en Tranen. Hij wist de auditieronde niet te overleven maar is uiteindelijk d.m.v. een wildcard in de liveshows terecht gekomen en wist het bijna tot de finale te schoppen.

Een optreden van Johan is altijd FEEST met bekende feestnummers, eigen werk en medleys. Ook staat Johan bekend om zijn geweldige vertolking van het André Hazes Sr. repertoire. Kortom, Johan boeken is gegarandeerd een succes!

Kom in de stemming

Johan Kettenburg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johan Kettenburg bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johan Kettenburg, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johan Kettenburg in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johan Kettenburg boeken

Wilt u Johan Kettenburg boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johan Kettenburg wilt inhuren.

Johan Kettenburg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!