JôN boeken?

jon boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie JôN

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet JôN! wel at er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEEEESSIIEE te maken.

JôN! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekend eventueel 4 sets van ± 40 minuten. Overal waar JôN! komt, past hij zijn repertoire en het volume aan, aan de wens van de opdrachtgever. Hij doet er alle saan om het feest te laten slagen.

Zijn repertoire is zéér, maar dan ook zéér breed. Alles wat JôN! doet, doet hij met veel enthousiasme omdat hij van muziek houdt! Van Hazes tot AC/DC, van Disco tot Hoempapa, van Folk tot Country, rustige zwijmelnummers & heftige Beats, oude Klassiekers en hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en voor elk wat wils!!

Boekingen JôN

JôN! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen en de polonaise lopen!

Inmiddels nam deze ras-entertainer al twee eigen nummers op. De eerste single verscheen eind vorig jaar (Dakje op de O). In de zomer van 2019 komt het nummer HAWAII uit. Een heerlijk uptempo nummer dat JôN! zowel in het Nederlands als in het Fries zingt.

Tot ziens, TOT JôN!

Kom in de stemming

JôN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jon boeken

Wilt u Jon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jon wilt inhuren.

Jon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!