Julian Calor boeken?

Julian-Calor-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Julian Calor boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Julian Calor

Hij tekende zijn debuut voor Hardwell's Revealed Recordings en heeft sindsdien support van Tiësto, Nicky Romero, Don Diablo, Dada Life, Diplo, Martin Garrix om er maar een paar te noemen. De uitzonderlijke talenten van Julian Calor lijken tot ver boven zijn jaren te bloeien.

# 1 plek in de Buzzchart

Zijn nieuwe EP 'Typhoon / Storm', die voor het eerst werd uitgezonden in de TomorrowWorld-set van Hardwell en een van de hoogtepunten van de 2 uur durende show werd, claimde de # 1 plek in de Buzzchart in de openingsweek en kreeg later veel support. Onder andere door Pete Tong op zijn legendarische BBC Radio 1-show, voordat hij in de algemene Beatport-hitlijst brak en een Top 3-positie scoorde op de progressieve house-hitlijst en landde op de # 9-positie in de algemene hitlijst. Typhoon was ook van medio februari tot medio maart 2014 het meest gespeelde nummer ter wereld.

Remix van Major Lazer's ‘Watch Out For This’

Meer steun van Radio 1 kwam in de vorm van zijn remix van Major Lazer's ‘Watch Out For This’, die goed werd ontvangen. Maar met een frisse blik op slechts 20, heeft de Nederlander al 7 jaar ervaring in het maken van beats in de studio. Iets wat hem de komende jaren goed van pas zal komen.

Boekingen Julian Calor

Als DJ was zijn introductie op het podium niet minder indrukwekkend met zijn debuut slot op de line-up van de ADE van 2013 voor de Hardwell Presents Revealed @ Passenger Terminal, waar Julian zijn kunsten voor een groot publiek toonde . Dus vooruitkijkend en met een reeks debuut tourdata gepland voor het voorjaar van 2014, een stapel tracks klaar voor de dansvloer, zal dit lid van de Revealed-familie de steeds groter wordende overtuiging dat Julian Calor bevestigt, bevestigen.Dit is een van de toekomstige sterren van morgen !

Kom in de stemming

Julian Calor boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Julian Calor bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Julian Calor, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Julian Calor in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Julian Calor boeken

Wilt u Julian Calor boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Julian Calor wilt inhuren.

Julian Calor boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!