Sidney Samson boeken?

Sidney-Samson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sidney Samson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sidney Samson

Sidney Samson is zonder twijfel een van de grondleggers van de Dutch House-Movement, die de afgelopen jaren de hele wereld heeft veroverd. Zijn stijl als DJ en producer kan alleen omschreven worden als extreem veelzijdig. Dance Music is het belangrijkste ingrediënt in zijn sets, met extra smaken uit de wereld van Hip Hop, dance hall, trap en Moombah.

Hij begon op zijn 13e met DJ'en

Sidney Samson (geboren op 2 oktober 1981) groeide op in een gezin waar muziek deel uitmaakte van het dagelijks leven. Toen hij 13 was, begon hij met DJ'en. Aanvankelijk speelde hij hiphop, maar al snel begon hij house geluiden aan zijn sets toe te voegen. Verrassend misschien, want Sidney houdt van hardrock en leerde zichzelf al op jonge leeftijd gitaar spelen!

Enorme clubhit “Riverside”

Zijn grote doorbraak kwam toen hij in 2009 de enorme clubhit “Riverside” uitbracht. Dit record werd een enorme wereldwijde hit en scoorde een Top 5-posities in onder meer Nederland, het VK en Australië. Zijn Tours werden wereldwijd en hij werd al snel een ster in het genre.

Hits met bekende artiesten

Sidney werkt graag samen met andere artiesten. Vanaf 2009 bracht hij een reeks singles uit met artiesten als Steve Aoki, Afrojack, Lil Jon, Far East Movement, Will.I.Am en Martin Garrix. Met zijn (inmiddels ex) vrouw Eva Simons scoorde Sidney in 2015-2016 twee grote hits met "Policeman" en "Bludfire". Deze singles bevestigden verder zijn status als superieure componist en producer

Riverside Reloaded

In 2018 creëerden Tujamo en Sidney een nieuwe versie van Sidney's wereldhit 'Riverside', 'Riverside Reloaded', die al snel de hitlijsten bereikte en zelfs de nr. 1 airplay plek in Frankrijk.

EDM-bom, genaamd "Raveheart"

Musical Freedom tekende Sidneys samenwerking met Gwise 'soldier' binnen enkele uren nadat Sidney de productie had voltooid. Sidney volgde "Soldier" op met een andere echte EDM-bom, genaamd "Raveheart", die in september werd uitgebracht op Smash the House, en scoorde opnieuw massale steun in de EDM-scene.

Kom in de stemming

Sidney Samson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sidney Samson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sidney Samson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sidney Samson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sidney Samson boeken

Wilt u Sidney Samson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sidney Samson wilt inhuren.

Sidney Samson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!