Justine S boeken?

Justine-S-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Justine S boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Justine S

Justine Szpringer, de naam doet wellicht al een belletje rinkelen… Zeker wanneer we enkele van de grootste festivals in Europa en (buiten Europa) beginnen op te noemen.

2012 – 2013

Het is allemaal begonnen als een onschuldige hobby die zich plaats vond in de kelder waar ze maandenlang elke dag aan het oefenen was om de perfecte dj set neer te zetten. Met haar gedrevenheid en aanstekelijke positivisme mocht ze als één van eerste vrouwelijke deejays optreden in discotheek Noxx Antwerp waarna de bal aan het rollen ging en ze haar eerste internationale optreden beet had in Nikki Beach St Tropez wat het begin was van haar internationale carrière.

2013 – 2014

Met heel wat optredens op de grootste festivals in België oa Summerfestival, Laundry Day en Tomorrowland kreeg Justine heel wat aandacht van fans uit Zuid-Amerika. Zo tourde ze in verschillende Zuid-Amerikaanse landen en Carraïbische eilanden oa Brazilië,Mexico,Costa Rica,Suriname,Cuba,St Maarten,Curacao,…

2015 - 2016

Dit avontuur was nog maar het begin van haar opzwepende carrière in binnen en buitenland. Na Vlaanderen,Wallonië en Zuid-Amerika veroverde ze ook Europa waarbij ze optredens had in oa Italië, Duitsland,Luxemburg, Nederland, Noorwegen en als kers op de taart op het grootste festival ter wereld ‘ Sziget Festival ‘ in Hongarije met internationale top artiesten als Hardwell,Fedde Le Grand,…

2016-2017

De drang naar meer dan enkel optreden in binnen en buitenland kwam vooral in 2016 waarbij er enkele samenwerkingen werden gedaan met artiesten en bekende buitenlandse zangers. Niet enkel in België werd Justine haar populariteit groter en groter maar ook vanuit het Midden-Oosten en Azië kreeg Justine heel wat aandacht en fans waarbij er optredens plaatsvonden in bekende discotheken in Israël, Dubai, India en China.

2017 - 2018

Met de enorme honger die Justine had om zich nog meer te differentiëren dan andere dj’s en zich puur op haar eigen muziekstijl te focussen zorgde ervoor dat ze de samenwerking met haar toenmalige collega waar ze een DJ-duo mee vormde stopt werd gezet.

Boekingen Justine S

Zo werd de artiest Justine S. tot leven gebracht. Met jarenlange ervaring, de groeiende kennis die elke dag bijgeschaafd wordt en de enorme liefde en passie voor het DJ- carrière kan dit niet anders dan veel spannende en grootse dingen beloven! Ze is nog jong, vol energie en lang nog niet klaar om de wereld te laten zien wat ze allemaal in haar mars heeft!

Justine S boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Justine S bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Justine S, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Justine S in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Justine S boeken

Wilt u Justine S boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Justine S wilt inhuren.

Justine S boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!