Dj Rose boeken?

dj rose boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Rose boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Rose

Geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland. Judith van Kuijk ontwikkelde al in een vroeg stadium haar liefde voor muziek. Begonnen in de entertainmentindustrie als danseres, dansend in verschillende dans- en modeshows van over de hele wereld. Judith gaf dansworkshops en werkte ook als choreograaf voor veel artiesten. Haar meest recente opdracht als danscoördinator was het concert van Afrojack in de Heineken Music Hall in Amsterdam tijdens de ADE. Enkele jaren geleden vond ze haar nieuwe uitdaging en werd ze DJ, beter bekend als Dj Rose. Rose staat voor puurheid en schoonheid.

Haar indrukwekkende podcasts 'House of Roses' staan regelmatig online. House of Roses is een muzikale trip met haar favoriete nummers van het moment. Haar flirterige sound is een mix van driving deep (tech) house en electro gecombineerd met tribal elementen. Dit is een statement voor passie en het vermogen om het dak in brand te steken en een energie te creëren die boeit.

Rose verscheen op line-ups van grote clubs en festivals met artiesten als Nicky Romero, Franky Rizardo, Prok and Fitch, Sander Kleinenberg, Funkerman, Benny Rodriquez, Ferreck Dawn en meer... Haar uitstekende dj-sets hebben van haar positie een gerespecteerde naam gemaakt in de plaats.

Boekingen Dj Rose

Enkele hoogtepunten zijn:
Zakelijk: Miljonairfair - Shanghai, Canned, België, Grand Finale Champions League - München, Seat-tour - Spanje, 100 jaar Champagne Moët - en andere evenementen voor bedrijven zoals Porsche, Bentley, Cartier, Seat, et cetera.

Referenties Clubs: Heineken Music Hall, Panama (Amsterdam), Jimmy Whoo (Amsterdam), Escape (Amsterdam), Herfstkriebels (Utrecht), ADE (Amsterdam), The Ocean Diva (Amsterdam), Supperclubcruise (Amsterdam), CLUB NL (Amsterdam), Amsterdam ArenA, et cetera.

Festivals:
Ultrasonic Festival, Dreamvillage, Sunbeats Festival, Zomerkriebels Festival...

Nu reist Judith de wereld rond om de harten van veel muziekliefhebbers te veroveren. Met releases op het platenlabel 'Spinnin' Records, ('s werelds toonaangevende meest onafhankelijke dance platenlabel) werkte ze eerder samen met bekende artiesten als Nicky Romero, We are loud, et cetera. Rose zal zich concentreren op haar werk als Dj/producer om haar "EP" uit te brengen ergens begin 2017.

Kom in de stemming

Dj Rose boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Rose bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Rose, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Rose in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Rose boeken

Wilt u Dj Rose boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Rose wilt inhuren.

Dj Rose boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!