Kabaal boeken?

Kabaal-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kabaal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kabaal

De Bathmense band Kabaal behoeft in het Oosten des lands natuurlijk al lang geen introductie meer. Er is haast geen plaatselijk café, tentfeest of feestelijke zaal te bedenken waar het publiek nog geen kennis heeft gemaakt met deze populaire coverband.

Een groepje schooljongens besloot in de jaren ’80 tot het produceren van – u raadt het al – een hoop kabaal. De zolderkamer werd al snel ingeruild voor een echte oefenruimte en niet veel later volgden de eerste boekingen.

Boekingen Kabaal

Kabaal heeft door de jaren heen een onverwoestbaar imago op weten te bouwen door continue te blijven investeren in de kwaliteit van de muziek, het licht & geluid en de show maar bovenal door de ervaring van de vele optredens in kroegen en feesttenten in de afgelopen decennia.

Of Kabaal nu in een intieme zaal, een grote feesttent óf in de buitenlucht speelt, er wordt een pasklare show neergezet. Uiteraard volledig afgestemd op de sfeer van het feest en het aanwezige publiek.

Veelzijdig repertoire

Het repertoire kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Queen, van Normaal tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Er zullen weinig pop- en rockhits zijn die Kabaal niet kan spelen.

Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.

Voorprogramma's en gastoptredens

Kabaal heeft vele malen in het voorprogramma gestaan van gerenommeerde bands als Golden Earring, Normaal, Bløf, De Dijk, Rowwen Héze, Jovink, Clouseau en The Sweet. In de afgelopen jaren heeft Kabaal onder meer het podium mogen delen met populaire Nederlandse artiesten als Jan Smit, Nick & Simon, Thomas Berge, Henk Wijngaard, Jacques Herb en Dennie Christian.

Kabaal heeft ook een bijzondere band met bekende Achterhoekse coryfeeën: met regelmaat waren er namelijk leden van Normaal, Jovink en Boh Foi Toch als gastmuzikant bij Kabaal op de bühne te vinden.

Kom in de stemming

Kabaal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kabaal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kabaal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kabaal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kabaal boeken

Wilt u Kabaal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kabaal wilt inhuren.

Kabaal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!