Kaj van der Voort boeken?

Kaj-van-der-Voort-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kaj van der Voort boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kaj van der Voort

Kaj van der Voort (22 jaar) begon zijn carrière in 2007 toen hij op 11 jarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In deze musical heeft Kaj geschitterd naast Danny de Munk, Mariska van Kolck en Jorge Verkroost. In het voorjaar van 2013 neemt Kaj samen met Jai, Cassius, Samuel en Dioni deel aan het internationale TV-format “X-factor” als de Boyband B-Brave. Zij behalen de derde plek wat hen een platencontract bij Sony Music Entertainment oplevert.

Populaire boyband B-Brave

Dat B-Brave de meest populaire boyband van de Benelux wordt blijkt uit de unieke prestaties van de band van de afgelopen jaren:
– Debuutalbum ‘De Eerste Date’ 11 weken op nr. 1 in Nederlandse album charts
– 3 jaar op rij Nickelodeon ‘Kids Choice Award’ voor ‘Favoriete Act Nederland/België’
– De single ‘One Night Stand’ van de tweede EP ‘LOS’ werd triple platina
– Meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams

Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’

In 2017 besluit B-Brave uit elkaar te gaan zodat de bandleden zich kunnen storten op hun persoonlijke carrières. Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf award voor zijn rekening nemen. ‘Ik ben erg trots op de progressie die ik heb gemaakt van Hunk naar presentator, aldus Kaj. Natuurlijk is Kaj ook in 2017 genomineerd in meerdere categorieën.

Nieuw hoofdstuk als solo artiest

‘Er begint voor mij een nieuw hoofdstuk als solo artiest’, een spannende periode waarin ik mezelf vooral wil toeleggen op ontwikkeling. Ontwikkeling in de breedste zin van het woord zang, dans en presentatie.’ ‘Ik vind het helemaal te gek dat ik dit mag aftrappen met deelname aan het succesvolle RTL programma “Dance Dance Dance”, een droom die uitkomt!’
Samen met Maan zal Kaj de spreekwoordelijke sterren van de hemel dansen naast collega koppels Zoey Ivory en Marnix Lenselink, GTST- bff’s Stijn Fransen en Toprak Yalçiner, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer en Shownieuws-collega’s Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen.

Eerste single “Mee naar haar”

Op 15-12-2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album “Alles is Anders”. De eerste single “Mee naar haar” scoorde onder andere op youtube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. ‘Naast alle leuke en bijzondere tv en presentatie klussen heb ik de afgelopen maanden in de studio aan mijn nieuwe muziek gewerkt. Samen met producers en songwriters heb ik persoonlijke nummers geschreven en opgenomen. ‘Ik ben heel erg blij met hoe mijn fans hierop reageren.’

Boekingen Kaj van der Voort

Tussen alle werkzaamheden door reist Kaj naar Griekenland voor reisorganisatie GoGo om reisverslagen te maken van de leukste jongeren vakanties. ‘Het leukste aan mijn vak vind ik de diversiteit, het ene moment sta je in een tv studio te dansen voor een miljoenen publiek, de volgende dag ben je nummers aan het schrijven voor je eerste solo album om vervolgens op ‘vakantie’ te gaan met leeftijdsgenoten, super tof !’

Kom in de stemming

Kaj van der Voort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kaj van der Voort bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kaj van der Voort, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kaj van der Voort in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kaj van der Voort boeken

Wilt u Kaj van der Voort boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kaj van der Voort wilt inhuren.

Kaj van der Voort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!