Kids Fruit Terras huren?

kids fruit terras huren
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Kids Fruit Terras boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kids Fruit Terras

Snoep gezond eet een Appel wordt gezegd als kinderen vragen om snoep. Op ons gezonde kids fruit terras serveren wij alleen maar gezond fruit.

Het ligt een beetje aan het seizoen, maar denk aan fruit zoals:

Kiwi
Banaan
Kers
Mandarijn
Peer
Appel

Het lekkerste fruit wordt klaargemaakt op het Kids Fruit Terras.

Boekingen Kids Fruit Terras

Bakjes met heerlijk fruit staan klaar, de kinderen krijgen een prikker en kunnen op het terras hun eigen fruit spies maken. Niet alleen heel erg leuk maar ook erg gezond. Ook de ouders prikken graag een stukje fruit mee.

Kids Fruit Terras inhuren voor jouw evenement?

Deze gezonde traktatie is inclusief 750 porties fruit.
Afmetingen ± 4 x 4 meter
Inclusief 2 personen begeleiding gekleed als Koks.

Kids Fruit Terras huren?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kids Fruit Terras bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kids Fruit Terras, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kids Fruit Terras in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kids Fruit Terras boeken

Wilt u Kids Fruit Terras boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kids Fruit Terras wilt inhuren.

Kids Fruit Terras boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!