Magic Cocktailbar boeken?

magic cocktailbar boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Magic Cocktailbar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Magic Cocktailbar

De magic cocktailbar is een mobiele entertainment cocktailbar voor feesten en beurzen waarin docktailshaking wordt aangevuld met hilarische bar-magic, verrassende balloon-art, snelle flair-bartending en veel interactie met het publiek. Tijdens deze party act wordt er gezorgd voor cocktails, shooters, muziek en uiteraard spetterend entertainment. De Cocktailbar is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, uw beursstand, of productpresentaties! De bartenders maken heerlijke docktails, goochelen voor u en versieren uw cocktails met de mooiste ballonnen.

Tijdens een show van De Cocktailbar schenken de bartenders alle bekende cocktails. Deze worden bereid met vers fruit. Er zijn altijd 100 tot 150 cocktails bij de prijs inbegrepen. De bartenders maken prachtige ballonnen aan uw cocktails vast waardoor alles nog feestelijke wordt. Op het Europees kampioenschap voor ballonartiesten werd De Cocktailbar uitgeroepen tot beste ballonnenentertainment act van 2010.

Boekingen Magic Cocktailbar

De bartenders zijn professionele goochelaars en vermaken u met bijzondere goochelshows. Zij lezen uw gedachten en weten precies welke cocktail u wilt drinken. Deze gedachten lees act was in 2009 te zien bij De Nieuwe Uri Geller show.

Magic Cocktailbar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Magic Cocktailbar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Magic Cocktailbar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Magic Cocktailbar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Magic Cocktailbar boeken

Wilt u Magic Cocktailbar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Magic Cocktailbar wilt inhuren.

Magic Cocktailbar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!