Lady Lounge boeken?

lady lounge boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

Lady Lounge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lady Lounge

Lady Lounge is een compleet nieuw concept van Cloud9Music. Zij hebben een CD hebben uitgebracht waarbij de beste zangeressen van Nederland onder wie o.a. Do, Sabrina Starke, Krystl, Belle Perez, Leonie Meijer en Stevie Ann bekende popklassiekers in een frisse lounge jas zingen. Denk aan titels als "Crazy" (Gnarls Barkley), "Just Say Yes" (Snow Patrol) en "I Don't Want To Talk About It" (Rod Stewart).

De productie is in handen van Dorian Broekhuyse en Mark den Hartog, die ook verantwoordelijk zijn voor de succesvolle Supperclub lounge albums. Buiten twaalf spiksplinternieuwe songs bevat de cd tevens lounge tracks van Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. Het album wordt ondersteund door de debuut-single van Jennifer Ewbank, die door wist te dringen tot de halve finale van The Voice of Holland.

Boekingen Lady Lounge

Naast een uitgebreide tv-campagne, staat er ook een tour op de agenda waarbij een selectie van de zangeressen de nummers ook live ten gehore brengen. Lady Lounge is te boeken voor een zeer indrukwekkend optreden. Informeer naar de mogelijkheden van dit unieke concept!

Lady Lounge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lady Lounge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lady Lounge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lady Lounge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lady Lounge boeken

Wilt u Lady Lounge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lady Lounge wilt inhuren.

Lady Lounge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!