Lange Frans en Baas B boeken?

Lange-Frans-en-Baas-B-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lange Frans en Baas B boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lange Frans en Baas B

Lange Frans en Baas B ontstond van een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies voor rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.  In 1997 begonnen zij de formatie D-Men, later uitgebreid met Yes-R en Brace. Lange Frans en Baas B brachten in 2004 als duo enkele singles uit. Hun singles ‘Moppie’ en ‘Zinloos’ werden dikke nummer 1-hits.

‘Het land van’

Met het nummer ‘Het land van’ scoorden de mannen in 2005 weer een nummer 1-hit. Vervolgens ontvingen Lange Frans en Baas B diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards. In 2009 besloten Lange Frans en Baas B een punt achter hun carrière te zetten.

Boekingen Lange Frans & Baas B

Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest. Tien jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden.  De vriendschap, de liefde en de passie voor muziek tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. De muzikale missie wordt hervat!

Kom in de stemming

Lange Frans en Baas B boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lange Frans en Baas B bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lange Frans en Baas B, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lange Frans en Baas B in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lange Frans en Baas B boeken

Wilt u Lange Frans en Baas B boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lange Frans en Baas B wilt inhuren.

Lange Frans en Baas B boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!