Laura Jansen boeken?

laura jansen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Laura Jansen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Laura Jansen

Laura Jansen, singer-songwriter, dochter van een Amerikaanse moeder en een Nederlandse vader en al 9 jaar woonachtig in de VS. Met haar innemende persoonlijkheid, kristalheldere stem en onverbloemde muzikaliteit stapte ze tijdens haar bliksembezoek aan Nederland vele huiskamers en muziekharten in met haar vertolking van haar debuutsingle 'Single Girls' in het Tv-programma De Wereld Draait Door. 'Single Girls' is een voorproefje van Laura's later dit jaar te verschijnen debuutalbum: een mix van donkere, alternatieve popliedjes en gevoelige pianosongs.

Het was John Ewbank, die Laura Jansen ontdekte en naar Nederland haalde, nadat hij haar clip voor het nummer 'Bells' had gezien. Hij bracht haar in contact met Universal Music, die haar een platendeal aanbood. De rest lijkt nu al geschiedenis.

Berklee College of Music in Boston

Laura Jansens muzikale carrière begon met haar studie aan het Rotterdamse Conservatorium, die haar uiteindelijk deed belanden op het Berklee College of Music in Boston, waar ze de fijne kneepjes van songwriting en protools leerde. "Voor mij was het een natuurlijke stap om naar de VS te gaan. Ik had zo'n zin om mijn eigen ding te doen en mijn eigen stijl te vinden." En dus pakte ze haar koffers en vertrok naar Boston. Na voltooiing van de opleiding verhuisde ze naar Nashville, een stad vol singer-songwriters. "Maar ik ben geen country schrijver, en dat werd toch wel verwacht. Ik hoorde steeds meer muziek uit LA en dacht daar moet ik zijn".

De verhuizing van Laura Jansen naar de stad der engelen bleek een schot in de roos. Na lang aandringen trad Laura toe tot het kringetje artiesten dat regelmatig optreedt in het Hotel Cafe, een zaal die vele succesvolle artiesten heeft voortgebracht, waaronder John Mayer, Katy Perry, Jason Mraz, Sara Bareilles en Joshua Radin. Met die laatste tourde Laura zes weken lang door de USA, trad zelfs op tijdens de bruiloft van Tv-ster Ellen DeGeneres en werd al snel beschouwd als het nieuwe veelbelovende talent uit de Hotel Cafe scene. "Ik heb het geluk deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap van singer/songwriters die elkaar steunen.

Boekingen Laura Jansen

Het is te vergelijken met wat er in Greenwich Village gebeurde in de jaren zestig met folkartiesten als Bob Dylan en Joni Mitchell. The Hotel Cafe zit verstopt in een steeg middenin Hollywood, maar alle muziekprogram-meurs, platenbonzen en Tv-studio's weten het keer op keer te vinden om nieuw talent te ontdekken."

Niet alleen haar contacten via het Hotel Cafe leverden dit Laura Jansen kansen op. Via MySpace en Twitter wist Laura op eigen kracht in korte tijd een grote fanbase op te bouwen. "Ik zou geen carrière hebben zonder internet. Ik krijg dagelijks mail van nieuwe fans, en via MySpace kwam ik in contact met een filmstudente die mij een gratis clip aanbood voor 'Bells'. Ik ben een echte nerd, hou van alles dat internet te bieden heeft: Twitter, Facebook, Hyves."

Kom in de stemming

Laura Jansen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Laura Jansen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Laura Jansen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Laura Jansen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Laura Jansen boeken

Wilt u Laura Jansen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Laura Jansen wilt inhuren.

Laura Jansen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!