Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken?

Miss Flora Gattina boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 5 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Miss Flora Gattina

Miss Flora Gattina oftewel Floortje* Laan, leeft om te bewegen. Van yoga tot paaldansen tot Latijns-Amerikaans stijldansen en alles wat ertussen ligt. Als performer en als lerares wil Miss Flora Gattina mensen stimuleren in beweging te komen (letterlijk en figuurlijk), ontspanning en inspiratie bieden met de nadruk op zelfbewustzijn en creativiteit. Miss Flora Gattina is mede-eigenaar van rasalila waar ze naast optredens ook lesgeeft.

Kom in de stemming

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken

Wilt u Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) wilt inhuren.

Miss Flora Gattina (Burlesque / Paaldanseres) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!