Linda Estelle boeken?

linda estelle boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Linda Estelle boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Linda Estelle

Sinds 1996 vormt Linda Estelle samen met rapper Shamrock de door Eemy de Groot opgezette danceact T-Spoon, ook wel het "gouden duo van de jaren 90" genoemd. Jarenlang domineerden zij de Nederlandse hitlijsten met nummer zoals 'Part of my life', 'Mercedes Benz', 'Smiling' en 'Summerlove'. In 1998 kwam de wereldwijde doorbraak met de megahit 'Sex on the Beach'. Met deze single behaalden zij in meer dan 10 landen een nummer-1 notering. Maar het succes van de jaren 90 houdt niet op. T-Spoon is bij de TMF Awards uitgeroepen tot beste dance act. Maar niet alleen toen, ook nu nog staat zij bekend om hun wervelende show. Daarom is T-Spoon tot op de dag van vandaag nog steeds één van de meest gevraagde acts uit de jaren 90.

Naast T-Spon besluit Linda om in 2002 samen met Anita Doth (ex 2 Unlimited) en Des'ray (2 Brothers on the 4th Floor) de formatie The Diva's of Dance te vormen. Een aantal jaren later hebben ook Nance (ex Twenty 4 Seven) en Ingrid Simons (zangeres van de hit 'Rainbow high in the sky' van Paul Elstak) zich bij de formatie gevoegd. In hun shows laten zij al hun hits uit de jaren 90 herleven.

Boekingen Linda Estelle

Sinds 2018 vormt Linda bovendien samen met Nathalie Makoma (Idols, Dancing with the Stars) en Miss Majorie (ex zangeres Mai Tai) in de sensationele vocal group The Nubian Queens. Een heerlijke, dynamische show met een tropische vibe en indrukwekkende vocalen!

Linda Estelle staat ook geregeld als solo artiest op het podium. Als ervaren entertainer en indrukwekkende vocalist, kun je van Linda een allround show verwachten die altijd staat als een huis.

Kom in de stemming

Linda Estelle boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Linda Estelle bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Linda Estelle, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Linda Estelle in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Linda Estelle boeken

Wilt u Linda Estelle boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Linda Estelle wilt inhuren.

Linda Estelle boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!