Linde Wester boeken?

linde wester boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Linde Wester boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Linde Wester

Linde Wester is een veelzijdig acrobate, gespecialiseerd in het German Wheel, Tissu, Aerial Ring en partner acrobatiek in de lucht.

Linda groeide op met sport, muziek en theater. Toen ze 6 jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gewbouwd, waar ze bijna elke dag optrad. Toen ze 11 was, ontdekte ze het Rhönrad (German Wheel). Na twee jaar hard trainen, won ze voor de eerst ekeer de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie. Vanaf 2004, trainde ze in Leverkusen (Duitsland), waar ze les kreeg van onder andere toenmalige Wereldkampioen Achus Emeis. In 2005, won ze een zilveren en bronzen medaille op de wereldkampioenschappen in Aken, Duitsland.

Dankzij deze prestaties, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was tijdens de opening van de concerten van Frans Bauer in Ahoy Rotterdam. Vanaf dat moment had ze de msaak te pakken. Ze combineerde internationale optredens met het examenjaar van de middelbare school en haar trainingsschema voor wedstrijden. Dat moest wel bijna misgaan. Een week voor de wereldkampioenschappen in Salzburg 2007, brak ze haar been tijdens de opnames voor 'Goede morgen Nederland' op de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierdoor realiseerde ze zich dat ze een keuze moest maken. Ze koos voor de showwereld en startte haar acrobatiek opleiding bij Corpus Acrobatic Theatre in Amsterdam. Daar specialiseerde ze zichzelf in luchtacrobatiek.

Boekingen Linde Wester

Naast optredens op evenementen, galashows en festivals, heeft Linde meegewerkt aan uiteenlopende projecten, waaronder een tournee met een traditioneel circus in een echte circustent, improvisatie theater in themaparken, een dansproductie tijdens voetbalwedstrijden en flash mob shows op de luchthaven van Schiphol. Recentelijk heeft Linde Wester succesvol auditie gedaan bij Cirque du Soleil, waar ze nu geregistreerd staat voor toekomstige producties.

Referenties:
Linde Wester heeft onder andere opgetreden voor Phantasialand, de Efteling, MSC Cruiselines, het Magic Circus, de Nederlandse ambassade in Brazilië, Frans Bauwer, BMW, Real Zaragoza, Asics Sportswear, IPL Indian cricket league, Schiphol, dansgezelschap Massive Movement en het Jetix Sinterklaasfeest

Kom in de stemming

Linde Wester boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Linde Wester bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Linde Wester, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Linde Wester in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Linde Wester boeken

Wilt u Linde Wester boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Linde Wester wilt inhuren.

Linde Wester boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!