Liz Richards boeken?

liz richards boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Liz Richards boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Liz Richards

Liz’ Richards verrast als rasechter Amsterdammer, de first lady of travestie, haar publiek altijd. Charmant, vol met humor, en met een show welke voor iedereen herkenbaar is. De leukste songs om mee te zingen en altijd met een glimlach. Liz’ Richards is een prachtige invulling in alle programma’s. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest waar Liz’ de gastvrouw moet zijn om daarna nog een optreden te doen, of een kermistent waar het publiek moet gaan meezingen. Het maakt Liz’ niets uit. Eerlijk en gezellig maar vooral ook zeer stijlvol.

In het begin van de jaren ’80 begon de carrière van Liz. Eerst bij het Amsterdamse Madame Arthur en daarna op de internationale podia in Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Met haar live gezongen nummers en verbluffende playback parodieën stond Liz op alle grote gala’s. De Duitse carnaval, Kerstfeesten en Nieuwjaarsfeesten waren zogezegd “gesneden koek” voor Liz. Avond na avond trad Liz op.

Boekingen Liz Richards

In 1998 begon zij met haar eigen travestiegroep “la Vie en rose”. Deze groep maakte met een sneltreinvaart naam in het internationale travestiecircuit. Dat travestie beslist niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz iedere keer weer. Het publiek reageert altijd verrassend positief.

Tegenwoordig richt Liz zich naast haar werk in de shows ook weer op het solowerk in Nederland. Zoals gezegd, bijzonder geschikt voor alle evenement is Liz een betaalbare en zeer aangename verrassing, telkens weer.
Een solo optreden van Liz duurt circa 35 minuten. Liz brengt een monitor- of A-set mee.

Kom in de stemming

Liz Richards boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Liz Richards bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Liz Richards, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Liz Richards in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Liz Richards boeken

Wilt u Liz Richards boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Liz Richards wilt inhuren.

Liz Richards boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!