Loving Angels boeken?

loving angels boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Loving Angels boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Loving Angels

Europe's Best Female Impersonators. Een show op internationaal niveau met superdansbare medleys. The Loving Angels bewijzen dat travestie anno 2008 op een stijlvolle manier kan worden gebracht. Niet van 'echte vrouwen' te onderscheiden weten zij de illusie zo dicht te benaderen dat ieder publiek volledig opgaat in deze Glamour Show.

Een 'feel good' show van 30 minuten waarin de Angels u mee terugnemen naar de Motown tijden van weleer met een Supremes/Three Degrees Medley. De Seventies met een swingende disco medley en naar zonnige oorden met een opzwepende latin medley. Prachtige showkostuums en dansbare songs maken de show tot één groot feest der herkenning! The Loving Angels traden buiten Nederland op in o.a. Monaco, Dubai en Zweden.

Boekingen Loving Angels

Onlangs gaven zij een verpletterende show tijdens het jaarlijkse AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall waarbij zij het aanwezige publiek, waaronder BN'ers als Prinses Mabel, Irene Moors en Gerard Joling, tijdens hun Power Show dansend op de tafels kregen! Een shoe met allure, waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Kom in de stemming

Loving Angels boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Loving Angels bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Loving Angels, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Loving Angels in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Loving Angels boeken

Wilt u Loving Angels boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Loving Angels wilt inhuren.

Loving Angels boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!