Los del Sol boeken?

los del sol boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Los del Sol boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Los del Sol

Los del Sol Productions bestaat uit een uniek veelzijdig duo (Mandy en David), dat door jarenlange ervaring verschillende spraakmakende thematische acts, live-muziek en dansshows heeft ontwikkeld.

De organisatie van feesten, events en de decoratie van feestlocaties behoren tot de specialiteiten. Ook voor winkelcentra en instellingen is een ruim aanbod ontwikkeld.

Los del Sol Productions staat voor kwaliteit, variëteit, scherpe prijzen, muziek en organisatie op maat, voor zowel kleinere als grotere gelegenheden.

Door de jaren heen is Los del Sol toonaangevend geworden in de tropische evenementensector.

Live-Muziek van Los del Sol

Los del sol bestaat uit twee rasartiesten, die gedurende 20 jaar menig podium onderdompelden in zonnige sferen. Met fusies tussen autochtone en hedendaagse instrumenten en onweerstaanbare Zuid-Amerikaanse, Mexicaanse, Spaanse en Caribische ritmes. Alles met de onmiskenbare sound van Los del Sol.

Wat zeggen anderen?

Dit tweemansorkest wordt ook wel door de pers multi-instrumentaal, multicultureel en multi-idealistisch genoemd.
Een journalist omschrijft het duo als volgt; "Het multi-instrumentale en vocale duo laat met hun combinatie van panfluiten, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan. Doe je je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest. Doe je je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd: Los del Sol". Los del Sol speelt alle soorten muziekgenres uit Zuid-Amerika, Mexico, de Cariben en Spanje. Entertainment is een troef van Los del Sol. Bij elke gelegenheid wordt gezorgd voor shows of interactie met het publiek.

Boekingen Los del Sol

Ze mogen een pionier genoemd worden in de Zuid-Amerikaanse muziek en dans. Ze maken bijna onmogelijke combinaties met moderne latin ritmes en autochtone instrumenten. Ze combineren Spaanse flamencomuziek en dans met Mexicaanse mariachi, Zuid-Amerikaanse panfluitmuziek met Caribische cumbia, moderne met autochtone instrumenten. Alles telkens met de onmiskenbare sound van Los del Sol.

Eigen singles

Los del Sol was te gast op vele festivals en podia en verzorgde reeds talloze events voor bedrijven in de Benelux. Ook heeft dit duo al meerdere singles, albums en videoclips opgenomen, die allemaal terug te vinden zijn op de sociale platforms, zoals youtube, VEVO en Spotify.

Kom in de stemming

Los del Sol boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Los del Sol bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Los del Sol, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Los del Sol in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Los del Sol boeken

Wilt u Los del Sol boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Los del Sol wilt inhuren.

Los del Sol boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!