Mariachi Serenata Mexicana boeken?

mariachi serenata mexicana boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Mariachi Serenata Mexicana boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mariachi Serenata Mexicana

De sfeer van Plaza Garibaldi in Mexico City op uw feest, bruiloft of receptie, dat kan ook in Nederland!

Serenata Mexicana is de langst bestaande mariachi van Nederland. Tijdens feesten, presentaties en festivals traden zij op in heel Europa. De formatie begeleidde kopstukken uit de muziek zoals Maria de Lourdes en Santiago Jimenez Jr. Op hun twee cd's Saludos a Mexico en Canciones de Mexico blijkt de voorliefde voor de authentieke Mexicaanse mariachi sound.

Serenata MExicana kan optreden als duo of trio, maar een grotere formatie is ook mogelijk. Er wordt akoestisch-ambulant gespeeld, waarbij sfeer en contact met het publiek voorop staat. Spelen op een podium met geluidsinstallatie is uiteraard ook mogelijk.

Boekingen Mariachi Serenata Mexicana

Repertoire:
Ranchera, Son Jalisciense, Son Huasteca, Son Jarocho. Al uw favoriete mariachi nummers zoals La Negra, Volver, Cielito Lindo, La Bamba en Malagueña Salerosa.

Muziekinstrumenten:
Viool, gitaar, vihuela, guitarrón en trompet (bij grote bezetting)

Inzetbaarheid:
Feesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties, restaurants, culturele evenementen, enz.

Er kan zowel akoestisch ambulant als op podium met geluidsinstallatie worden gespeeld.

Mariachi Serenata Mexicana boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mariachi Serenata Mexicana bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mariachi Serenata Mexicana, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mariachi Serenata Mexicana in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mariachi Serenata Mexicana boeken

Wilt u Mariachi Serenata Mexicana boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mariachi Serenata Mexicana wilt inhuren.

Mariachi Serenata Mexicana boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!