Latin Band Siembra boeken?

latin band siembra boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

Latin Band Siembra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Latin Band Siembra

De groep werd opgericht in september 1992. Siembra heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd in Nederland en de omliggende landen. Het repertoire van Siembra is zeer gevarieerd en kan worden samengevat als Latin en Caribisch.

Boekingen Latin Band Siembra

De band speelt o.a. Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Soca, Kaseko en nog veel meer Latijns-Amerikaanse stijlen uit de Caribische regio's.

De band bestaat uit muzikanten van verschillende afkomst, maar met een gemeenschappelijke passie: swingende muziek maken! Siembra staat garant voor een geslaagde avond. So if you want a party, just say Siembra.

Caribische / Tropische Themafeesten

Op zoek naar een leuk idee voor uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, familiefeest, trouwfeest of andere gelegenheid? Dan is het themafeest Caribbean / Tropical Party een ideale keuze om uw gasten te verrassen met iets spannends. Siembra staat voor u klaar, voor elke gelegenheid. De uit verschillende streken afkomstige muzikanten leveren hoogstaande prestaties in zeer diverse Latin, Caribische en Tropische muziekstijlen.

De geluiden van Zuid-Amerikaanse muziek nemen je mee op de ritme van Salsa, Merengue, Bachata, Zouk, Soca, Kaseko et cetera. Siembra past zich aan het publiek aan en geeft je evenement die Caribische / Tropische sfeer. Siembra speelt niet alleen op grote evenementen zoals festivals, bedrijfsfeesten, maar ook op bruiloften, verjaardagsfeestjes et cetera.

Kom in de stemming

Latin Band Siembra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Latin Band Siembra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Latin Band Siembra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Latin Band Siembra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Latin Band Siembra boeken

Wilt u Latin Band Siembra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Latin Band Siembra wilt inhuren.

Latin Band Siembra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!