Valerie Fladder boeken?

valerie fladder boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Valerie Fladder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Valerie Fladder

Valerie Fladder is die unieke entertainster met allure en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en ver daar buiten! Stralender dan alles wat u tot nu toe gezien hebt.

Zij is beeldschoon, glamoureus, geestig, hilarisch en lief, maar bovenal zichzelf! Haar schitterende figuur, altijd perfect gekleed, kleurrijke coupes, haar vermaarde benen en brede lach laten menig hart sneller kloppen. Deze nachtegaal uit de veelkleurige vaderlandse vocale volière zingt altijd de sterren van de Melkweg, met een altijd herkenbaar, warm en lieflijk geluid, een perfecte dictie, meestal meezingerige melodietjes en vaak ontroerende teksten.

Boekingen Valerie Fladder

Veel van haar liedjes zijn haar eigen kostelijke pennenvruchten. Kortom, Valerie Fladder is de vrouw met een klein beetje extra, de vrouw met een kleine beetje meer, pur sang!

Kom in de stemming

Valerie Fladder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Valerie Fladder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Valerie Fladder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Valerie Fladder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Valerie Fladder boeken

Wilt u Valerie Fladder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Valerie Fladder wilt inhuren.

Valerie Fladder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!