Mariachi Sol y Luna boeken?

mariachi sol y luna boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Mariachi Sol y Luna boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mariachi Sol y Luna

Mexicaans Mariachi orkest Sol y Luna.

Mariachi Sol y Luna, onder leiding van violiste/zangeres Indra van Hal, is een orkest van wereld klasse. Ze spelen traditionele Mexicaanse muziek. Met een overweldigende uitstraling van de muzikanten, in prachtige kostuums gestoken, en met de warme klanken van violen, trompetten, gitaren en meerstemmige liederen, is de band méér dan een sfeervolle aankleding van een feest.

Mariachi Sol y Luna is een belevenis. Met vrolijke en levendige muziek. Met elegantie en topkwaliteit garandeert Sol y Luna het succes van elk feest of evenement. Mariachi Sol y Luna speelt zowel versterkt op podia, als akoestisch en ambulant tussen uw gasten.

Boekingen Mariachi Sol y Luna

In de 20 jaar waarin Indra van Hal muzikaal leidster is geweest bij 'Mariachi Tierra Caliente' heeft ze alle geheimen van het vak geleerd. Vooral na de verrijkende samenwerking met de Mexicaanse zangeres Maria de Lourdes, heeft Indra als artieste steeds meer bekendheid gekregen. Zelfs in Koninklijke kringen. Raam-serenades heeft ze gebracht op Koninklijke verjaardagen (dankzij de grote passie van het koningshuis voor de Mexicaanse muziek) en tevens speelde ze met het Mariachi - orkest in het Amstelhotel op het huwelijksfeest van Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander voor Koninklijke gasten van over de hele wereld. Na al deze ervaring, begon Indra haar eigen Mariachi orkest waarvoor ze excellente muzikanten bij elkaar heeft gezocht.

Kom in de stemming

Mariachi Sol y Luna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mariachi Sol y Luna bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mariachi Sol y Luna, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mariachi Sol y Luna in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mariachi Sol y Luna boeken

Wilt u Mariachi Sol y Luna boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mariachi Sol y Luna wilt inhuren.

Mariachi Sol y Luna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!