Cuata boeken?

cuata boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

Cuata boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Cuata

Cuata staat bekend om zijn krachtige Caribische muziekstijl. Zij bezorgen je een swingende en een gezellige dans avond!

Cuata is een smaakvolle en pittige 'notenmelange' van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Gespierde Spaanse rumba, smeuïge Cubaanse son, gepeperde Tex-Mex, swingende Colombiaanse cumbia en "up poquito pop". Cuata maakt vrolijk, zweept op en maakt sfeer mét en voor het publiek. Cuata speelt tussen de gasten en/of op een podium. De band blijft hoorbaar op de achtergrond met behulp van mobiele versterking.

Boekingen Cuata

Als het wat heftiger mag, maakt Cuata er al snel een feestje van. Voor meer variatie of een avondvullend programma kan een salsa Dj worden ingezet en een salsaworkshop worden gegeven. De artiesten werken al jarne nauw samen met de band, zodat alle soorten muziek aan bod komen en er een gezamenlijk feestje ontstaat.

Specificaties Cuata

4 x 45 minuten binnen 4 uur
Geluid tot 75 personen
Band is bewegelijk (op aanvraag licht versterkt)
Reiskosten: inclusief in Nederland

Kom in de stemming

Cuata boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Cuata bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Cuata, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Cuata in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Cuata boeken

Wilt u Cuata boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Cuata wilt inhuren.

Cuata boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!