Dar Al Mouzika boeken?

dar al mouzika boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dar Al Mouzika boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dar Al Mouzika

Oulfa,
haar Tunesisch-Nederlandse roots maken van haar de ultieme kosmopoliet.
Zingen in allerlei stijlen heb ik altijd heerlijk gevonden: Fairuz, Souad Massi, Joan Baez, Marcel Khalifeh, dat zijn mijn zanghelden van vroeger.
En dat probeer ik voort te zetten met Dar Al Mouzika. Heerlijk om met zoveel verschillende muzikale genieën en achtergronden een feestje op het podium te bouwen.

Midou,
'Het is fantastisch om in Nederland deze muziek te kunnen spelen, op dit niveau, met zo’n mix van afkomsten. Dat is thuiskomen in een ander land.’
‘Gek genoeg wordt het van die combinatie, Nederlanders, een halfduitse Fransman, een Irakees en ikzelf, Marokkaan, alleen maar authentieker. Het verlangen en de liefde heb je overal.’

Kull waHid minna fqalbuh Hkaya.
Ieder van ons draagt in zijn hart een verhaal..

Kom in de stemming

Dar Al Mouzika boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dar Al Mouzika bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dar Al Mouzika, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dar Al Mouzika in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dar Al Mouzika boeken

Wilt u Dar Al Mouzika boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dar Al Mouzika wilt inhuren.

Dar Al Mouzika boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!