Marike Jager boeken?

Marike-Jager
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Marike Jager boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marike Jager

Marike Jager is een opmerkelijk fenomeen binnen de Nederlandse muziekscene. Reeds enkele jaren behoort ze tot de absolute top van songwriters, maar tegelijkertijd blijft ze een goed Marike Jagerbewaard geheim voor liefhebbers. Te eigenzinnig voor het grote publiek wellicht, wars van conventies en uitgesproken verwachtingen. Ze won al de Grote Prijs van Nederland en de Essent Award. Ze werd genomineerd voor twee Edison Awards. De Volkskrant noemde haar ‘een aanwinst voor de popmuziek’. Geen ‘one-hit-wonder’, maar een authentieke singer/songwriter die met prachtige liedjes het publiek blijft overtuigen.

Debuut ‘The Beauty Around’

Na het debuut ‘The Beauty Around’ en opvolger ‘Celia Trigger’ verrassen de singer-songwriter en haar band met een lange, filmische trip. Voor haar derde langspeler ‘Here comes the night’ liet Marike zich inspireren door de nacht. Niet voor niets bleek meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake (Tom Waits, The Black Keys, Sheryl Crow) meer dan bereid het album te mixen. Dit resulteerde in een donkere trip vol afwisseling en muzikaal vernuft. Gebleven is het speelse karakter van de charmante luisterliedjes, maar er hangt een broeierige, ietwat rusteloze sfeer over het album. De muziek is vol van de zinderende swing die een nacht bijzonder maakt. Het bruist als nooit tevoren.

Boekingen Marike Jager

’t Zijn drukke jaren voor Marike en haar band (met Henk Jan Heuvelink op toetsen en bas, en Nicky Hustinx op drums). Er waren de platen, de optredens, de live-dvd, het eigen label (Morning Coffee Records) en het tv-presentatiewerk van Marike. Maar al dat avonturieren heeft geloond: ‘Here Comes the Night’ is een plaat die je midden in de nachtelijke stad dropt, glijdend over natgeregende kinderkopjes, en foeterend omdat je geen polaroidcamera bij hebt. Een plaat om plannen-met-honderd-vrienden bij te maken. Te drinken. En te besluiten, wanneer het ochtendgloren tegen de nacht aan tikt: Marike Jager strikes again.

Kom in de stemming

Marike Jager boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marike Jager bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marike Jager , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marike Jager in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marike Jager boeken

Wilt u Marike Jager boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marike Jager wilt inhuren.

Marike Jager boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!