Wouter Hamel boeken?

Wouter-Hamel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Wouter Hamel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wouter Hamel

Wouter Hamel veroverd harten en verspreidde zich als wildvuur in heel Europa, Japan en Korea. Wouter Hamel werd geconfronteerd met de pijnlijke breuk van een 9-jaar relatie echter, wanneer dit gebeurt in dezelfde week als het plotselinge vertrek van een van uw vertrouwde bandleden, dan is het gewoon te veel. Maar Wouter Hamel kwam sterker en vast beradener terug dan ooit. Hamel zelf omarmde de mogelijkheid voor door zijn eigen album te gaan produceren.

Boekingen Wouter Hamel

Voor Hamel was was het het een periode van opnieuw te beginnen. De ideeën kwamen naar boven tijdens de promotie van 'Nobody's Tune' het tweede album. Wouter Hamel besloot omeen tijdje in Parijs te blijven om te gaan schrijven.

Wouter treedt enkel op met 5-koppige band, maximale speelduur 60 minuten, Prijs op aanvraag.

Wouter Hamel treed NIET op tijdens diners.

Kom in de stemming

Wouter Hamel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wouter Hamel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wouter Hamel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wouter Hamel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wouter Hamel boeken

Wilt u Wouter Hamel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wouter Hamel wilt inhuren.

Wouter Hamel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!