Marjan Berger boeken?

Marjan-Berger-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Marjan Berger boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marjan Berger

Marjan Berger is een artieste pure sang , geboren in Helmond ( Nederland ) en geen onbekende in de Nederlandse & Belgische showwereld. De meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella dat in de jaren ’80- ’90 de ene hit na de andere scoorde en niet van de buis te branden was.

Haar carrière begon

Toen ze in 1968 deelnam aan de talentenjacht van de KRO, “Springplank” genaamd, met 2 Engelstalige nummers “ Those were the days” & “Kiss me goodbye”, en meteen ook de eerste plaats pakte met een record aantal punten, het hoogste dat in 10 jaar werd behaald. Gert Timmerman ontfermde zich meteen over haar , de eerste single “ Huilen om een schaduw” was meteen raak en stond weken in de Nederlandse hitlijsten , daarna volgden “ Wonderen “ , “ Dit is de allereerste keer “ enz…

In 1972

bood Johnny Hoes zich aan. Hij koppelde Marjan aan Theo Diepenbrock en een nieuw Nederlands duo was geboren. In de jaren 1972 en ’73 scoorde ‘Theo en Marjan’ met de hits “Hé schat, weet je dat “, en “ Hela, kom met me mee ja”.

In 1974

ging Marjan samenwerken met Cees de Wit, “Cees & Marjan” een nieuw duo, en het was weer raak. Met hits als “Hoe lang zou het duren” en “Ieder gaat zijn weg”, Bye,Bye my sweet “ bleef het succes maar doorgaan. En het bleef maar in stijgende lijn gaan, want in 1981 werd Marjan de andere helft van het duo Frank & Mirella. Met bekende hits als “ De vissers van San Juan”, “ Mykonos”, “ De verzonken stad” , “ Manuel”, “Wat ik zou willen”, “ Sneeuw in augustus” , Nou en of love “ , “ In ’t diepst van je hart “ , “ Quantanamera ” ,en nog vele andere, waren ze jaren lang de top en het meest gevraagde duo in “ Op Volle Toeren” ,“ Op Losse Groeven” , “ Nederland Muziekland” en diverse andere programma’s op de Nederlandse TV. In al die jaren werkte zij samenmet Vader Abraham , Peter Koelewijn , Jack Jersey & Will Hoebee.

Eind 1996

besloot Marjan solo te gaan onder haar eigen artiestennaam “ Marjan Berger”. Vanaf toen ging zij zich ook toeleggen op België waar Marjan woonachtig is sinds 1976 en sindsdien de Belgische nationaliteit bezit . Ze pakte direct uit met de hit “ Twee sporen in’t zand”, die zowel in Vlaanderen en Nederland behoorlijk scoorde , “Ik ben op zoek naar jou liefde” gevolgd door 2 prachtige songs “ Waarom” & “ Morgen”, de Nederlandstalige versie van “ Someday” uit de Disney film “ De Klokkenluider van de Notre Dam” Zij is een zangeres die gerust haar mannetje alleen kan staan en, geruggesteund door vriend Frans Bauer, bracht ze in september 2001 haar eerste soloalbum“ Stralend ” uit. Nationaal gesteund op de Radio & TV genoot Marjan ondertussen met haar single “ De ramen wijd open”, een cover van Oleta Adams” Windows of Hope”, veel aandacht. Daarna volgde “Ik laat je nooit meer gaan ” ,”Eén enkele kus “ ,Blij bij me “ Leven het leve” enz…. Marjan is een klasse dame die kwaliteitssongs brengt en steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

In 2003

ging Marjan toch weer de opnamestudio in om een duet op te nemen, en dit samen met de Belgische crooner Johnny White. Samen brachten ze het nummer “ I love you” uit op single, een kruising van de destijds bekende hits “Nights in white satin” en “ I who have nothing” . Er volgde zelfs een album samen met Johnny White, “ Parels” genaamd, waarop Marjan zeven, zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes brengt met o.a. “ Ik hou van jou”, The Carpentersmedley “ Top of the world” , “ We’ll meet again” en “ Ik wil met je leven” ( cover van ‘One of us’ van Abba ) ect…

En in 2004

volgde er een derde soloalbum,” Marjan Berger meets Doris Day “, waarop Marjan Berger met zeer veel zorg, stijl en toewijding de beste filmsongs van Doris Day brengt.

December 2004

verscheen in samenwerking met Corry Konings het DVD project “ Corry Konings meets Marjan Berger” waarop van ieder 6 solo stukken staan en 2 duetten met als single track “ To know him is to love him”

Juni 2005

nieuwe single ‘’ Zomer ‘’ genaamd een track van het nieuwe album & DVD die samen in september/oktober 2005 zullen verschijnen ,

Ondertussen juni 2005

kwam ook Duitsland kennis maken met Marjan Berger , haar album “ Marjan Berger meets Doris Day” valt goed in de smaak en Marjan werd zomaar uitgenodigd in de overbekende Tv-programma’
“ Immer wieder sonntags “ en het programma “ Fröhlicher Altag “

Boekingen Marjan Berger

Marjan Berger is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ambiance is altijd in de buurt. Op haar zaalrepertoire staan ondermeer nummers van Doris Day, Petula Clark, Connie Francis, Dusty Springfield en Vera Lynn, maar ook een groot pakket van eigen nummers die bij een groot publiek aanslaan en die garant staan voor een geslaagde feestavond of diner dansant. Maar houd u enkel van een gezellige Nederlandstalige avond , ook geen probleem, ambiance verzekerd. Marjan Berger is een rasartieste die inmiddels al meer dan 37 jaar on tour door Nederland , Vlaanderen & Duitsland gesteund door een grote groep sympathisanten.

Kom in de stemming

Marjan Berger boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marjan Berger bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marjan Berger, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marjan Berger in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marjan Berger boeken

Wilt u Marjan Berger boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marjan Berger wilt inhuren.

Marjan Berger boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!