Frank en Mirella boeken?

frank en mirella boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Frank en Mirella boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank en Mirella

Anno 2013 zijn Frank en Mirella niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. De optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied 'Een feest der herkenning'. Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijk als regionaal, veel gedraaid worden op de radio.

Wie zingt ze niet mee, "De verzonken stad", "Wat ik zou willen", "Kop of munt", "Nou en of love". Allemaal hits van uw Frank en Mirella.

In 1972 was het Frank Mortiers die zijn 'Frank en Mirella' oprichtte. Oorspronkelijk zong het koppel alleen Engelstalige liedjes. In dat jaar zijn ze ontdekt door Jack Jersey bij een optreden in de Roosendaalse Schouwburg. Hij bood hen een contract aan en raadde hen aan om Nederlandstalig te gaan zingen. De uitgebrachte eerste single 'Met Jou Alleen' werd geen hit, maar dit zorgde wel voor landelijke naamsbekendheid. In 1973 kwamen de singles 'Cher Ami' en 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd' uit. Deze nummers werden stevige top-40 hits en hieruit volgden landelijke optredens; op de bühne, televisie en radio.

Boekingen Frank en Mirella

In 1976 scoorden Frank en Mirella met 'De Deur Staat Altijd Open' wederom een groot succes. In 1977 scoorden zij hun enige Engelstalige hit 'Good Times'. In 1981 was het absolute hoogtepunt van hun carriere. De single 'De Verzonken Stad', door Frank zelf vanuit het Duits vertaald, behaalde de 4e plaats in de Nederlandse top40, de 3e plaats in de Nationale Hitparade en uiteraard een 1e plaats in de Nederlandse top-10. De gelijknamige LP werd bijna goud.

In de jaren die volgden, draaide Frank door met zijn Frank en Mirella. Samen met zijn 'Mirella's' werden er vele successen geboekt, waarvan de bekendste 'De Vissers Van San Juan'. Frank en Mirella werkten ook 6 jaar samen met Peter Koelewijn als componist/producer, waaruit onder meer de hit 'Mykonos' ontstond in 1992.

Kom in de stemming

Frank en Mirella boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank en Mirella bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank en Mirella, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank en Mirella in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank en Mirella boeken

Wilt u Frank en Mirella boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank en Mirella wilt inhuren.

Frank en Mirella boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!