Marjolein van den Broek boeken?

marjolein van den broek boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Marjolein van den Broek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marjolein van den Broek

Marjolein van den Broek is sinds 2015 de trotse eigenaresse van het succesvolle platform Sneakers and Smoothies, een platform dat bericht over mode, reizen en hotspots. Daarnaast runt ze haar eigen marketing- en copywriting bedrijf Mar Creatives en heeft ze onlangs het t-shirtbrand Team Unicorn gelanceerd. Ze is enthousiast, ambitieus en praktisch altijd onderweg. Want mogelijkheden ziet ze overal en kansen zijn er om met beiden handen aan te pakken, zo vindt Marjolein.

Neem contact op voor verschillende mogelijkheden om Marjolein van den Broek te boeken.

Boekingen Marjolein van den Broek

– In drie stappen een sterke brand-identity op Instagram.

Marjolein legt uit hoe je eenvoudig via Instagram laat zien wie je bent of wie je merk is. Ze helpt je op weg bij het kiezen van je beelden, je teksten en legt daarnaast uit hoe je foto’s op je timeline vs. beelden op Instastories in kunt zetten. Wanneer je Instagram serieus neemt en er goed over nadenkt, kun je met enkele tips en trucs een sterke merkidentiteit op Instagram bouwen.

– Creatief schrijven, tips and tricks.

Van inleiding tot uitsmijter, Marjolein geeft handige tips om een makkelijk leesbare tekst te vormen. Ook laat ze zien hoe je je tekst heel gemakkelijk net iets levendiger of creatiever neerpent. Van web-teksten tot brochure copy, Marjolein maakt schrijven makkelijker.

– Zo werkt Instagram.

Hoe komt het dat de één super snel groeit en de ander wat achterblijft? Hoe kun je je Instagram pagina een handige boost geven? Wat speelt er allemaal mee bij het plaatsen van een post? En wat kan er eigenlijk allemaal met Instagram, naast een foto op je timeline plaatsen?

– Van vaste dienst naar ZZP’er. Hoe? Zo!

Marjolein begon zelf bij een werkgever, maar besloot op een gegeven moment de sprong in het diepe te wagen. Wat komt daar allemaal bij kijken, hoe hak je die knoop door en hoe zorg je dat je jouw business bij potentiële opdrachtgevers onder de aandacht brengt? Marjolein geeft antwoord.

Marjolein van den Broek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marjolein van den Broek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marjolein van den Broek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marjolein van den Broek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marjolein van den Broek boeken

Wilt u Marjolein van den Broek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marjolein van den Broek wilt inhuren.

Marjolein van den Broek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!