Marlayne Sahupala boeken?

marlayne sahupala boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Marlayne Sahupala boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marlayne Sahupala

Marlayne begon haar carrière in de muziek. In eerste instantie in achtergrondkoortjes zoals de Frogettes van René Froger, maar al snel startte zij haar solocarrière. Met het nummer "One good reason" vertegenwoordigde ze in 1999 zelfs Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Jeruzalem.

Ondertussen kent heel Nederland haar als één van de vaste presentatrices van SBS programma Hart van Nederland en presenteert zij daarnaast ook nog vele andere programma's voor deze zender zoals o.a. Huizenjacht. Marlayne is verder actief als voice-over en is al jarenlang de vaste stem van de vormgeving voor Sky Radio.

Boekingen Marlayne Sahupala

Dit jaar zal zij, samen met Patrick Martens, meedoen als één van de deelnemers in het populaire RTL4 programma "Dance Dance Dance".

Kom in de stemming

Marlayne Sahupala boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marlayne Sahupala bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marlayne Sahupala, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marlayne Sahupala in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marlayne Sahupala boeken

Wilt u Marlayne Sahupala boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marlayne Sahupala wilt inhuren.

Marlayne Sahupala boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!