Marvin de Geest

Marvin-de-Geest-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluid tot 250 personen

Marvin de Geest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marvin de Geest

De uit Arnhem afkomstige Marvin de Geest, heeft zijn hart al op jonge leeftijd verloren aan de Nederlandstalige muziek. Waar het in de kindertijd begon met het meedoen aan playbackshows en dit een vervolg kreeg in de tienerjaren als DJ op feesten en partijen, begon het zingen op 17-jarige leeftijd. Op een ‘’uit de hand gelopen’’ oudejaarsavond, waar hij de microfoon greep, waren de reacties zo positief, dat hij op ieder navolgend feestje ook de microfoon in handen kreeg om een paar liedjes te zingen.

De eerste stappen in het circuit

In 2010 werd dan ook besloten om contact op te nemen met Frank van Etten voor het produceren van de eerste single ‘Ga Maar Door’. Deze eerste single werd zo goed ontvangen door het publiek en de radiostations, dat de eerste serieuze stapjes waren gezet. In de jaren die volgen, wordt er niet stilgezeten en worden er o.a. de singles: ‘Wordt Jij Ooit Van Mij’, ‘Jij Hoort In Mijn Leven’ en ‘Ik Weet Niet Wat Je Doet’ uitgebracht.

Boekingen Marvin de Geest

Marvin heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij graag wilden samenwerken met Manfred Jongenelis én dat het één van zijn wensen was om een lied op te nemen speciaal voor zijn dochter. Beide wensen worden eind 2019 samengevoegd. Marvin neemt contact op met Manfred Jongenelis en schakelt Diane Theunissen in voor het maken van de tekst en muziek. Hieruit ontstaat de single ‘Lieve Kleine Meid’. Door Manfred Jongenelis komt Marvin vervolgens in contact met Robby Langendorff, van o.a. Smaragd Music. Na een goed gesprek wordt er besloten een samenwerking aan te gaan en de nieuwe single onder Smaragd Music uit te brengen.

Optredens Marvin de Geest

20 maart 2020, de releasedatum van ‘Lieve Kleine Meid’, had het startsein moeten zijn voor een nieuw hoofdstuk. Een week voor de release worden er door de coronapandemie de eerste overheidsmaatregelen aangekondigd. Ondanks dat Marvin niet het land in kon om zijn nieuwe single te promoten, wordt deze toch goed ontvangen en zo was er genoeg reden om hierop verder te bouwen. De samenwerkingen worden voortgezet en hieruit volgen de singles: ‘Ga Maar Door (2021 versie)’ en ‘Jij Past Bij Mij’. Dat deze ingeslagen weg een positieve invloed heeft en er stappen worden gemaakt, blijkt uit de optredens en successen die volgen. Zo staat Marvin o.a. met zijn single ‘’Jij Past Bij Mij’ in het muziekprogramma van Hart voor Muziek, op de middenstip van het Gelredome in de rust van een voetbalwedstrijd van Vitesse en diverse grote podia tijdens de welbekende Vierdaagsefeesten.

Samenwerking loont

In 2023 tekent Marvin een platencontract bij Cornelis Music, in navolging van deze samenwerking presenteert Marvin vol trots zijn nieuwe single ‘Oh mia Bella’. Marvins nieuwe paradepaardje is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis, die samen met Carlo Rijsdijk een vrolijke en meezingbare tekst hebben geschreven. Vol trots met deze prachtige samenwerkingen en nieuwe single is Marvin klaar om nog vele nieuwe bladzijden toe te voegen aan zijn muzikale verhaal.

Kom in de stemming

Marvin de Geest

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marvin de Geest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marvin de Geest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marvin de Geest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marvin de Geest boeken

Wilt u Marvin de Geest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marvin de Geest wilt inhuren.

Marvin de Geest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!