MC Gee boeken?

Mc-Gee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Gee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

MC GEE, afkomstig uit het VK, is zonder twijfel een van de, zo niet de, grootste MC in de Nederlandse House Music. Mixmag omschreef hem als "de grootste MC in de Nederlandse House Music" (2012)

Grondleggers van Electronic Dance Music

Om de beste nacht te maken, is het cruciaal om de beste MC te hebben, dus het is zeker dat het gebeurt. MC GEE is fijn afgestemd op de massa en heeft het natuurlijke vermogen om te anticiperen op de muziek en tegelijkertijd de energie op te wekken. Met meer dan 20 jaar ervaring als MC wordt hij beschouwd als een van de grondleggers van Electronic Dance Music

Samenwerking met 's werelds beste DJ's

Met zijn onderscheidende en veelzijdige vocale talenten onderscheidt hij zich van andere MC's. Hij heeft zijn reputatie internationaal uitgebreid en is blijven samenwerken met 's werelds beste DJ's. Het is eerlijk om te zeggen dat er geen toonaangevend EDM-evenement / promotie of DJ is waarmee MC niet heeft samengewerkt

Voice of Sensation

De afgelopen 8 jaar was hij de 'Voice of Sensation', Sensations resident MC en is hij nog steeds de gastheer van een van 's werelds grootste dansevenementen, wat hem helpt de avond zo goed mogelijk te maken en de menigte door het theatrale en muzikale reis

Put Your Hands Up For Detroit

MC GEE was ook te horen op een aantal nummers, zijn zang op Put Your Hands Up For Detroit met Fedde Le Grand (1996) was een internationaal succes en blijft een commercieel clublied. MC GEE werkt momenteel aan een aantal samenwerkingen gedurende 2015 waar hij de EDM-scene zal blijven beïnvloeden

Boekingen MC Gee

Zijn energie en sterke aanwezigheid op het podium blijven gewild, met evenementen als; Starbeach, Dirty Dutch, Don't Don't Daddy Know, Big Slap Festival, Sulegria, Housequake, Mysterious en nog veel meer. De afgelopen jaren heeft MC GEE de wereld rondgereisd, voornamelijk met Fedde Le Grand in landen als; Azië (Club Octagan, Ultra Tokyo, Ultra Bangkok, Myst), Canada, (Tail Creek Festival, Digital Dreams), VS (Lure, XS, Mansion, Encore Beach, Pacha NY), Zuid-Amerika en Europa (Neon Splash, Tommorrowland, Sziget Festival, Ministry of Sound, SW4). Hij heeft ook gewerkt bij andere grote buitenevenementen zoals; Mysteryland, UMF, Extrema, Dance Valley en Latin Village.

Kom in de stemming

MC Gee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MC Gee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MC Gee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MC Gee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MC Gee boeken

Wilt u MC Gee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MC Gee wilt inhuren.

MC Gee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!