MC Iceman boeken?

MC-Iceman-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Iceman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MC Iceman

Mc Iceman begon zijn carriere in 2002 als mc voor het dj-team Mixmasters (destijds in samenwerking met Ebon-E). Tijdens een optreden in een club in Castricum, The millennium, kreeg Iceman een residentie aangeboden door de eigenaar van de In de jaren dat hij daar werkte, werd hij vaak gevraagd voor privéfeesten, waaronder een door een manager van Escape-Delux, een reguliere clubavond waar nieuw dj-talent zich kon presenteren. Iedereen was zo enthousiast over de vaardigheden van Iceman, dat hem meteen werd gevraagd om de nieuwe resident te zijn voor de zaterdagavond.

Twee verschillende scènes

Mc Iceman werkt in twee verschillende scènes, die pas sinds een paar jaar samenvloeien. Aan de ene kant House met dj's als Stonebridge, Erick E en Raymundo. Aan de andere kant Urban waar je zijn speciale band met Dj Irwan zult opmerken. Ze begonnen als goede vrienden en besloten samen te werken, wat Iceman zijn reputatie in de Urban-scene gaf. Andere dj's, zoals Kid, Original, Flava, Goodgrip en Fullscale begonnen hem met hem op te treden door heel Nederland.

Boekingen MC Iceman

Samen met Dj Irwan en Dj Stonebrige uit Zweden weet Iceman zich internationaal bekendheid te geven. De afgelopen jaren werkten ze in clubs in Miami, Barcelona, ​​Kreta, Lloret de Mar, Salou, Gran Canaria, Stockholm, Malmö, Baste, Varberg, Falun, Uppsala, Kopenhagen, Kuala Lumpur (Maleisië) en Jakarta (Indonesië). Met welke dj Iceman hij ook werkt, hij zal ze altijd naar hogere gronden leiden. En met zijn grote glimlach, voor altijd dansend, is hij een echte 'publiekstrekker' en zal hij elk feest net iets specialer maken.


Kom in de stemming

MC Iceman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MC Iceman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MC Iceman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MC Iceman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MC Iceman boeken

Wilt u MC Iceman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MC Iceman wilt inhuren.

MC Iceman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!