MC Boogshe boeken?

Mc-Boogshe-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Boogshe boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie MC Boogshe

Maak kennis met MC Boogshe, Nederlands toonaangevendste vrouwelijke MC. Laat je niet misleiden door haar uiterlijk, want deze charmante dame heeft een grote, rauwe en energieke stem. Boogshe brengt het beste van twee werelden: een mix van house, dance en hardstyle met een vleugje HipHop. Deze dame brengt een geheel nieuw geluid op de dansvloer.

Gevestigde naam in de partyscene

Boogshe is een gevestigde naam in de partyscene. Ze is de onmisbare aanwinst voor elk feest of festival. Met haar krachtige stem en haar extravagante uitstraling tilt ze jouw feest naar een hoger niveau. Degenen die haar nog niet kennen, mis je. Deze multi-getalenteerde ceremoniemeester is de partystarter, crowd controller en energieke entertainer die het huis zal afbreken.

Boekingen MC Boogshe

Boogshe heeft voor tal van bekende festivals gewerkt, zoals: Tomorrowland, World Club Dome, Dancevalley, Day Dream, Paaspop, Solar Festival, Dancetour, Defqon, Pussylounge en nog veel meer. Behalve als podiumgastheer is ze momenteel een van de resident MC's van DJ Paul Elstak. Andere artiesten waarmee ze samenwerkte: Nervo, Ummet Ozcan, Nicky Romero, Hardwell en W&W.

Singer / songwriter en studio-kunstenaar

Boogshe is niet alleen MC, maar ook singer / songwriter en studiokunstenaar. Haar MC-carrière begon in 2006 met het zingen van de clubhit "SLUT" van Dennis Christopher & Tony Cha Cha. Na dit internationale succes duurde het niet lang voordat ze werd ontdekt door verschillende nationale en internationale DJ / Producers en samenwerkte met namen als Laidback Luke, Swanky Tunes, Felguk, Coone, Bassjackers, Deepack, Sub Zero Project, Endymion, Ralvero en Showtek om er een paar te noemen. Boogshe schreef mee aan de hitsingle van Hardwell & Showtek - How We Do.

Alter ego GLDY LX

Drie jaar geleden begon Boogshe met haar alter ego GLDY LX. Haar liefde voor de hardere genres veranderde in een nieuwe passie. Een nieuw concept werd geboren waarin ze haar vocale vaardigheden verweven met deejaying. Ze maakte haar debuut als hard dance / trap live act GLDY LX op Defqon 2018.

Resident MC van Paul Elstak

Op dit moment is ze de resident MC van Paul Elstak en de resident MC van alle World Club Dome-evenementen in de wereld.

Kom in de stemming

MC Boogshe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen MC Boogshe bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met MC Boogshe, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u MC Boogshe in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

MC Boogshe boeken

Wilt u MC Boogshe boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u MC Boogshe wilt inhuren.

MC Boogshe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!