Mindy boeken?

mindy boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Mindy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mindy

Mindy is een stijlvolle keuze voor uw evenement. Muziek en zang daar is Mindy mee geboren. Als klein meisje was ze al niet van het podium weg te slaan, want op haar 12de begon ze al met live zingen. Mindy behoorde tot verschillende groepen en coverbands. Zo maakt ze deel uit van de groep Patty Cash en was ze betrokken bij projecten van diverse producers zoals Tjeerd van Zaanen, Giovanni Caminita en Raz Nitzan. Ook hoorde ze bij de band 7 Pieces, waar ze haar muzikale ei kwijt kon.

In 2013 heeft Mindy auditie gedaan bij The Voice of Holland met het prachtige nummer Happiness. Helaas werd ze in The Battles uitgeschakeld, maar dat had een zeer positief effect op de zangeres. Vastberaden besloot Mindy om op eigen kracht een album te maken dat op 9 juni 2013 live voor het eerst werd gepresenteerd. Mindy kan optreden als solo zangeres met eventueel aanvullend een dj, als duo Jackal & Mindy en als Mindy and The Good Vibes Society.

Boekingen Mindy

Als u geweldige live muziek wil met maar één vocalist dan is Mindy de juiste keuze. De tape act met een vintage uitstraling. Mindy zingt het repertoire van The Good Vibes Society live ‘met tape’ geheel aangevuld met nummers die perfect passen bij de sfeer van het feest. In een elegante outfit en met haar hutkoffer komt Mindy op uw evenement.

Repertoire Mindy

De allermooist ballads, heerlijke lounge muziek of dansbare hits van toen en nu worden uit haar hutkoffer getoverd. Mindy zit al jaren in het vak dus over geluid hoeft u zich geen zorgen te maken. In de pauzes kan de vintage koffer ook voor gezellige achtergrondmuziek zorgen. Pop, rock, soul, funk… Mindy heeft alle ingrediënten voor een succesvol feest. Bekijk hier de foto’s van Mindy. Een blijvende herinnering en een leuke avond, daar gaat u mee naar huis als u Mindy heeft gezien.

Kom in de stemming

Mindy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mindy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mindy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mindy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mindy boeken

Wilt u Mindy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mindy wilt inhuren.

Mindy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!