Breakdance boeken?

Breakdance boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Breakdance boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Breakdance

Verrassende openings act van barok tot breakdance van klassiek naar nu
Bij deze spectaculaire openingsact is niets wat het lijkt. Uw gasten worden al bij de ontvangst compleet op het verkeerde been gezet. Wat eerst lakeien lijken uit de tijd van Mozart of Bach, blijken de beste breakdancers van Nederland te zijn. Een waanzinnig spektakel, geschikt als openingsact van een feestavond, "break" in een congresprogramma, of bij een product introductie. Ook als 'gewone' breakdansers zijn zij zeer spectaculair! Ohhs en Ahhs verzekerd!

De beste breakdancers van Nederland

Tijdens de ontvangst heten de lakeien en hofdames in prachtige barokke kostuums en jurken uw gasten welkom met gracieuze bewegingen en buigingen. Ze praten niet, maar ze hebben wel iets geks: een tik. Af en toe maken de lakeien een vreemde ongecoördineerde beweging. Ze verdwijnen even van het toneel en komen later terug en bewegen zich naar een podium alwaar de transformatie naar hippe, spectaculaire breakdancers begint! De klassieke lakeien zijn niet wat ze lijken: zij zijn de beste breakdancers van Nederland! Een spectaculaire openingsact waarin de Barok door hippe breakdancers in een modern jasje wordt gezet.

Boekingen Breakdance

Optioneel kan tijdens de ontvangst van de gasten ook nog een klassiek barok trio met clavecimbel spelen op de achtergrond om het totaalplaatje te completeren.

Breakdance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Breakdance bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Breakdance, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Breakdance in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Breakdance boeken

Wilt u Breakdance boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Breakdance wilt inhuren.

Breakdance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!