Natte Visstick boeken?

Natte-Visstick-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Natte Visstick boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Natte Visstick

Natte Visstick, de iconische figuur in de techno scene, heeft de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd voor zijn eigenzinnige en grensverleggende muziek. Zijn single, "Lekkere Boterham", belichaamt perfect het kenmerkende geluid waar hij en zijn partner Vieze Asbak bekend om staan.

Snelle techno-beats en krachtige drops

Met een combinatie van snelle techno-beats en krachtige drops, neemt deze track luisteraars mee op een meeslepende rit die het midden houdt tussen techno en hardcore. In tegenstelling tot eerdere releases, houden beide artiesten het hier subtieler, zonder te overdrijven met overdreven geluidseffecten. De titel van het nummer, "Lekkere Boterham", is een knipoog naar het populaire personage Tata uit de Nederlandse misdaadserie Mocro-Mafia, waarbij de enige vocale elementen op de track te horen zijn.

Met hun voorliefde voor het onconventionele streven Natte Visstick naar muziek die grenzen verlegt en verwachtingen tart. Dit wordt ook weerspiegeld in het gedurfde ontwerp van de singlehoes, dat hun eigenzinnige stijl perfect weerspiegelt.

Boekingen Natte Visstick

Voor een onvergetelijke ervaring vol unieke en grensverleggende muziek is het boeken van Natte Visstick een absolute must. Met zijn opvallende geluid en kenmerkende stijl zal hij zeker een blijvende indruk achterlaten op elk evenement.

Kom in de stemming

Natte Visstick boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Natte Visstick bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Natte Visstick, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Natte Visstick in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Natte Visstick boeken

Wilt u Natte Visstick boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Natte Visstick wilt inhuren.

Natte Visstick boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!