Nienke Wijnhoven boeken?

nienke wijnhoven boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Nienke Wijnhoven boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nienke Wijnhoven

Nienke, 1998, overtuigde in seizoen 8 van "The Voice of Holland" Ali B, Waylon, Sanne Hans en Anouk ervan om voor haar stem te draaien. Samen met haar coach Anouk schopte ze het tot een finaleplek. Met haar blind audition song "Power of Love" staat ze nu op 1,7 miljoen YouTube Hits!

Verder liet ze tijdens deze televisieshow songs horen van verschillende genres. Zo zong ze "Paint it Black" van "The Rolling Stones", maar ook wist ze Anouk een brok in haar keel te bezorgen met haar vertolking van "Turning Tables", origineel gezonden door "Adele".

Boekingen Nienke Wijnhoven

Na The Voice heeft ze een start gemaakt met het maken van eigen liedjes. Dit doet ze samen met haar vaste pianist Geert Keijsers. Hij arrangeert o.a. voor The Night of the Proms, Toppers in Concert en The Voice of Holland.

Als songwriter is ze dagelijks bezig met het ontplooien van haar eigen sound. In 2020 heeft ze als doel haar eigen songs te laten klinken.

Kom in de stemming

Nienke Wijnhoven boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nienke Wijnhoven bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nienke Wijnhoven, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nienke Wijnhoven in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nienke Wijnhoven boeken

Wilt u Nienke Wijnhoven boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nienke Wijnhoven wilt inhuren.

Nienke Wijnhoven boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!