Ober Wilfred boeken?

ober wilfred boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Ober Wilfred boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ober Wilfred

Strikje Check! Gilletje Check! Diendoek... Check! Wilfred, uw lichtelijk mesjokke ober staat graag voor u klaar!

Wilfred wil vaak maar al te graag alles van uw gasten weten, en overal precies van op de hoogte zijn en vooral over mee kunnen praten... Maakt de dansvloer onveilig, gaat met de hapjes rond en vermaakt uw gasten zoals alleen Wilfred dat kan...

Boekingen Ober Wilfred

De drankjes laten soms even op zich wachten, aangezien hij het wat akelig vind om meerdere glazen tegelijk op een dienblad te plaatsen, maar als u geduld heeft, heeft u aan het einde van de avond uw drankje!

U kunt Wilfred ook boeken samen met zijn neef Willy voor nog meer hilariteit!

Dit typetje is onder meer inzetbaar tussen de gasten. Hij helpt met serveren en/of het openen van het buffet. Helpt bij de garderobe, etc. etc. Mocht er een speech gehouden moeten worden... Dit doet Wilfred zonder blikken of blozen.

Ober Wilfred boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ober Wilfred bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ober Wilfred, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ober Wilfred in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ober Wilfred boeken

Wilt u Ober Wilfred boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ober Wilfred wilt inhuren.

Ober Wilfred boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!