Orchestra Piccolino boeken?

Orchestra-Piccolino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Orchestra Piccolino boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Orchestra Piccolino

Een optreden door het Orchestra Piccolino is de verrassende noot tijdens uw kerstfeest. Vrolijk, humoristisch en opvallend goed passend bij heel uiteenlopende kerstevenementen. Deze virtuoos blazende heren bespelen uw gasten met hun betoverende kerstarrangementen. U kunt dit trio prima inzetten als ontvangstact, waarbij ze de gasten zingend of spelend verwelkomen. Of u zet ze bij de garderobe, waar ze de jassen aannemen en opeens hun muziekinstrumenten tevoorschijn toveren. Uw gasten zijn direct in een aangename kerststemming.

Boekingen Orchestra Piccolino

Ook op een kerstmarkt en in het winkelcentrum zijn ze een graag geziene act. Leuk met kinderen en altijd op zoek naar een stukje interactie, maken deze muzikanten van hun optreden een klein feestje. Of een groot feest, net hoe u wenst. De 3 muzikanten van Orchestra Piccolino maken zelf arrangementen van bekende en minder bekende kerstliedjes. Maatwerk is ook mogelijk. Daarover kunnen we u altijd inforeren.

Kom in de stemming

Orchestra Piccolino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Orchestra Piccolino bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Orchestra Piccolino, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Orchestra Piccolino in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Orchestra Piccolino boeken

Wilt u Orchestra Piccolino boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Orchestra Piccolino wilt inhuren.

Orchestra Piccolino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!